facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-08-11
Vizualizari: 973
Comentarii: 0
Sucul de roșii scade nivelul colesterolului

În plină vară putem să beneficiem de efectele terapeutice miraculoase ale roadelor naturii. Sucurile de legume și fructe ne detoxifică organismul, ne aduc o cantitate apreciabilă de vitamine, enzime, minerale și îmbunătățesc activitatea întregului organism.

Dintre toate sucurile de legume, sucul de roșii are efecte de scădere a colesterolului având beneficii și în prevenția cancerului. Sucul de roșii consumat zilnic, câte un pahar cu suc proaspăt de roșii, timp de minim două săptămâni, are efect de stimulare a sistemul imunitar.

Scade colesterolul sanguin prin amplificarea efectului luteinei de către licopen. Pentru a avea un efect de scădere a nivelului de colesterol, se scot din alimentație grăsimile animale și dulciurile zaharoase și se adaugă în dieta zilnică un pahar cu suc proaspăt de roșii.

Este un suc bogat în vitaminele A și C. Un singur pahar cu suc de roșii îți poate oferi doza necesară din aceste vitamine. Problemele de deficit al digestiei pot să fie ameliorate deoarece sucul de roșii este un foarte bun remediu natural pentru stimularea digestiei.

Roșiile sunt bogate în licopen o substanță deosebit de puternică și eficientă în prevenirea și combaterea cancerului de prostată, sân, vezică urinară, pancreas, plămâni și piele dar și în alte tipuri de cancer. Datorită licopenului scade semnificativ riscul aterosclerozei și incidența infarctului miocardic.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri