facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-11-18
Vizualizari: 1084
Comentarii: 0
Stresul psiho-social și imunitatea

Stresul

Stresul cronic sau sever şi emoţiile negative influenţează serios apărarea imună, fapt demonstrat de psihoneuroimunologie - un nou domeniu de cercetare ce studiază interacţiunile dintre comportament şi sistemul imunitar, mediate de sistemul endocrin şi nervos. Studii efectuate de dr. Tausk, Elenkov şi Moynihan la Departmentul de Dermatologie al Universităţii din Rochester, New York, în anul 2008  au demonstrat că emoţiile negative influenţează evoluţia infecţiilor umane, respectiv recidiva lor şi că terapiile psihosociale scad frecvenţa recidivei. În schimb emoţiile pozitive precum optimismul conferă o mai bună rezistenţă a sistemului imunitar (Segerstrom, 2010).

În cartea Psihoneuroimunologie umană, Kavita Vedhara profesor la University of Bristol, Marea Britanie, și Michael R. Irwin cercetător la UCLA Neuropsychiatric Institute, Los Angeles, USA, oferă o perspectivă științifică, foarte bine documentată asupra relațiilor dintre comportamentul uman, procesele neuro-endocrine și funcția imunitară. Este explicat modul în care stresul și mediul psihosocial produc modificări ale imunității, precum și efectele benefice ale înțelegerii și exprimării emoțiilor asupra funcționării sistemului imunitar. Principalele sisteme de răspuns la stres sunt mari consumatoare de energie, iar abilitatea noastră de a ne adapta continuu și de a ne reveni din starea de stres este diminuată atunci când optăm pentru un stil de viață ce cuprinde o nutriție deficitară, prea puțin sport, afectarea somnului, consumul de țigări și de alcool etc. Atunci când recuperarea individului dintr-un episod stresant eșuează, sănătatea acestuia poate fi pusă în pericol prin mai multe mecanisme: hipertensiunea arterială, hipercortizolismul, suprimarea funcției imunitare, creșterea și reproducerea deficitare. În cele din urmă, consecințele sunt importante pentru starea de sănădistonoplanttate fizică și mentală pe termen lung.

Remedii naturiste

Așadar se pune accentul pe corectarea alimentației și stilului de viață, incluzând managementul stresului și emoțiilor. Când simțiți că faceți față cu greu stresului și emoțiile ajung să vă copleșească de un real ajutor sunt capsulele Distonoplant, produs natural care fost evaluat clinic în distonia neuro-vegetativă şi a demonstrat eficiență de 95.45% în stările depresiv- anxioase, în maxim 3 săptămâni de administrare, fără să producă reacţii adverse.

Recomandăm persoanelor care fac infecţii repetate pe un fond de stres și oboseală cronică, administrarea timp de 3 săptămâni pe lună a capsulelor IMUNITATE CU 7 CIUPERCI împreună cu capsule B COMPLEX VITAMINE NATURALE în paralel cu capsule DISTONOPLANT, timp de 3 luni.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri