facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2024-03-01
Vizualizari: 318
Comentarii: 0
Stomac sănătos – alternativă naturală eficientă în gastrită și ulcer

Un mod de viaţă dezechilibrat, cu fumat excesiv, consum de alcool, mult stres, poate conduce la afecțiuni digestive, precum gastrita și ulcerul. Gastrita este o inflamaţie a mucoasei stomacului asociată cu tulburări de secreţie şi motilitate, iar ulcerulcapsule naturale d49 gastric apare când la nivelul mucoasei se produce o eroziune, o ulceraţie.

 

De asemenea, administrarea un timp mai îndelungat a anumitor medicamente (antiinflamatoare, antialgice, antibiotice) produce iritaţii ale mucoasei gastrice care pot evolua, dacă nu se iau măsuri de protecție a stomacului, până la gastrită sau chiar ulcer gastric.

Există însă modalități complet naturale de protecţie gastrică bazate pe remedii din plante medicinale. Un exemplu este Stomac Sănătos capsule, formulă utilizată de peste 20 ani, cu rezultate foarte bune în vindecarea ulcerului și a gastritei. Conţine gălbenele, pătlagină, iarba tâlharului, sunătoare, isop şi rădăcină de lemn dulce, cu acţiune gastroprotectoare, cicatrizantă şi antiulceroasă.

Pentru evaluarea ştiinţifică a eficienţei capsulelor Stomac Sănătos s‑a realizat un studiu clinic, pe 2 loturi de pacienți cu gastrită, bulbită (inflamația porțiunii intermediare dintre stomac și duoden, numită bulb) și ulcer gastric, comparativ cu medicația antiulceroasă - inhibitori de pompă de protoni (omeprazololum). Fiecărui pacient i s‑a întocmit o fişă în care au fost notate datele clinice şi aspectul endoscopic la începutul şi la sfârşitul tratamentului (după o lună).

În urma studiului clinic observaţional s‑a constatat că Stomac Sănătos este eficient în tratamentul unor afecţiuni digestive (gastrite erozive, bulbite, ulcere gastroduodenale). Efectele cicatrizante la nivelul mucoasei gastrice, evidenţiate endoscopic apar după 4 săptămâni şi sunt comparabile cu cele ale medicaţiei alopate de ultimă generaţie. Durerea dispare în 2‑3 zile la pacienţii cu gastrită şi în 7 zile la cei cu ulcer. Preparatul nu produce reacţii adverse.

protejeaza mucoasa stomacului

În cazul gastritelor recomandăm administrarea capsulelor Stomac sănătos, în doza de 1 capsulă de 3 ori pe zi înainte cu 15 minute de masă, iar pentru diagnosticul de  ulcer gastric și duodenal câte 2 capsule de 3 ori pe zi, timp

de 4-6 săptămâni.

Dacă se depistează la analize și Helicobacter pylori pozitiv, recomandăm asocierea capsulelor Helicostop formulă complexă 100% naturală cu eficiență confirmată clinic.

Se mai poate asocia în terapie și ceaiul Gastric D40/D62, sau ceaiul U-pentru stomac (reţeta farm. Farago) D42.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri