×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Stimularea naturală a imunității

Sfaturi Practice

Din septembrie începe gradinita, școala, trebuie să-i pregătim pe cei mici pentru intrarea în colectivitate și pentru schimbările atmosferice care sunt tot mai des resimțite- variații de temperatură, intemperii.

imunitate Formulă complexă de plante medicinale  şi uleiuri esenţiale, Siropul pentru Imunitate, este special conceput pentru întărirea sistemului imunitar, prevenirea infecţiilor respiratorii acute, vitaminizarea organismului (echinacea, fructe de cătină, rădăcină de ginseng, șovârv, astragalus membranaceus, tinctură de coji de portocale, uleiul esenţial de: lămâie,  portocale, eucalipt, scorţişoară).

Echinacea 

Are proprietăţi imunostimulatoare, antioxidante-protectoare celulare, tonice generale;

Fructele de cătină

Cunoscute de traci, hinduşi, greci, chinezi, mongoli, celţi şi slavi, conțin o cantitate crescută de  vitamina C – mult peste citrice sau peste măceş;

Sunt cunoscute ca  şi ginsengul românesc; conțin vitaminele A, B, C, E, K, dar şi minerale –  fosfor, potasiu, magneziu, fier; betacaroten, peste nivelul găsit în morcov, plus  aminoacizii esenţiali, acizii graşi esenţiali.  Sunt  bune antiinflamatoare, cicatrizante, antibacteriene naturale și prin conținutul de vitamine și minerale-imunostimulente;

Rădăcină de ginseng

Este o plantă folosită de secole în China și Rusia pentru acțiunea stimulentă asupra sistemului imunitar, energizantă și cu proprietăți antistres și de reducere a oboselii;

Șovârv

Un veritabil antibiotic natural care crește imunitatea și energizează organismul;

Astragalus membranaceus

Folosit în tradiţia chineză de mii de ani pentru creşterea rezistenţei organismului și menținerea sănătății aparatului respirator. Este cunoscut pentru capacitatea sa de stimulare a producţiei naturale de  imunoglobuline și globule albe.

Tinctura de coji de portocale, uleiul esenţial de: lămâie,  portocale, eucalipt, scorţişoara – pe lângă gustul natural foarte  plăcut aduc și proprietăți imunostimulente, antibacteriene, antiinflamatorii.

Siropul este dedicat copiilor, începând cu vârstă de 1 an; faceți o cură de 4-6 săptămâni începând din luna august pentru a fi pregătiți cei mici la incepera școlii; de asemenea se poate administra și pe perioada  sarcinii și alăptării.

Remediul natural este  disponibil în varianta cu zahăr sau miere şi propolis; se poate asocia cu ceaiul Imunitate la pungă sau doză pentru un efect mai puternic.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.