facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-05-23
Vizualizari: 568
Comentarii: 0
Spune "nu" dietelor-fulger! Iată câte kilograme ai voie să pierzi într-o lună

Oricât de mult ți-ai dori să scapi rapid de colăcei și să arăți bine în costum de baie, pe plajă, află că dietele-fulger mai mult rău fac. Scăderea bruscă în greutate te va lăsa cu piele flască, ten și păr lipsite de strălucire, imunitate scăzută. Trebuie să ai răbdare, să ții dieta cu cap și să slăbești într-un ritm decent.

Nu te aștepta niciodată să dai jos într-o lună kilogramele acumulate în 6 luni. Nu este nici normal, nici responsabil pentru sănătatea ta. Îți va fi în primul rând foarte dificil, dieta aceasta nu va putea fi ținută timp îndelungat, iar după încetarea ei vei pune înapoi toate kilogramele pierdute, ba chiar mai multe. În plus, apar serioase probleme de sănătate. Grăsimea reprezintă un adevărat depozit de toxine și, odată ce este „topită”, toxinele ajung să se reverse în fluxul sanguin. Așa apar stările de rău, amețeli, greață. Apoi, o dietă extrem de restrictivă îți va lipsi organismul de nutrienții necesari, ceea ce duce la scăderea imunității, căderea părului, probleme cardiace, tulburarea ciclului menstrual.

Dacă nu pui prea mare preț pe sănătate și planul estetic e tot ce contează pentru tine, află că nici la acest capitol nu vor fi îmbunătățiri. Pe lângă grăsime, la o slăbire bruscă pierzi și masă musculară, iar corpul tău va arăta flasc, îmbătrânit. Pielea nu se va adapta nici ea așa de rapid, nu se va putea restrânge și va ajunge să atârne dizgrațios, va părea deshidratată și lipsită de strălucire.

Câte kilograme este normal să pierzi într-o lună? Medicii și nutriționiștii susțin că maximum este de 3-4 kg în cazul femeilor și 5-6 kg în cazul bărbaților. Nu mai mult de atât. Pentru asta, trebuie să reduci aportul de calorii cu 250-300 pe zi, să ai o alimentație variată, sănătoasă, și să faci sport. Este tot ce ai nevoie.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri