facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-11-09
Vizualizari: 567
Comentarii: 0
Soluții naturale pentru febra și răceală

Adesea simptomul care semnalizează instalarea unei infecții este febra. Aceasta este un mijloc de apărare al organismului împotriva bacteriilor şi virusurilor care l-au atacat. Febra nu trebuie neapărat combătută, dacă e o formă uşoară. Lăsată să-şi urmeze cursul, temperatura ridicată a corpului poate scurta durata bolii.amelioreaza problemele respiratorii

Primul mecanism fiziologic prin care corpul reduce febra, este transpirația. Atunci  este important să bei cât mai multe lichide calde. Acestea au rolul de a favoriza sudorația, și totodată previn deshidratarea. Ceaiurile medicinale sunt cele mai bune tratamente naturiste în acest caz.

Florile de soc sunt recunoscute ca sudorific eficient pentru reducerea febrei și a frisoanelor și ca expectorant în cazul inflamației tractului respirator superior; de asemenea, pentru tratamentul simptomatic al răcelii obișnuite. În plus, florile de soc au arătat în studii activitate împotriva virusurilor gripal, para-gripal și sincițial respirator (Mahmood și colab. 1993; Nagai și colab. 1992).

Infuzia de flori de tei este mai ales în pediatrie un remediu contra tusei cauzate de inflamația căilor respiratorii superioare și ca sudorific în răceală și stări gripale.

Mușețelul este una dintre plantele medicinale cu numeroase acțiuni care îl recomandă în gestionarea simptomelor răcelii. Este antiinflamator, antibacterian, antiviral, scade febra, calmează tusea și iritația gâtului, susține imunitatea.

Gențiana este un remediu tradițional românesc antifebril utilizat în cazul virozelor respiratorii. Rădăcina plantei, are și proprietăți tonic-aperitive, redând pofta de mâncare bolnavilor.

Regăsiți aceste plante în formula ceaiului Viorherb, destinat virozelor respiratorii actuale.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri