facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-07-07
Vizualizari: 1527
Comentarii: 0
Soluții naturale pentru a reda elasticitatea pielii după ce ai slăbit

Ai reușit să dai jos mai multe kilograme și ești mulțumită de cât arată acul cântarului? Te felicităm și te încurajăm să menții ce-ai obținut! Totuși, știm că e posibil acum să existe un lucru care îți umbrește fericirea - pielea în exces care atârnă pe abdomen, pe brațe și pe coapse. Pentru asta, îți propunem câteva soluții care, încet dar sigur, să-i redea elasticitatea și suplețea.

- Bea multe lichide (apă plată și ceaiuri, singurele care conțin zero calorii). Se știe că un organism deshidratat înseamnă o piele mai uscată, mai puțin elastică.

- Aplică zilnic creme emoliente, în felul acesta, vii cu un plus de hidratare și din exterior. Ai putea opta pentru produse care conțin vitamina E și colagen. Uleiul de cocos, uleiul de măsline sau de macadamia, aplicate imediat după duș, sunt soluții naturale pentru hidratarea pielii.

- Fă sport. Construiește masă musculară, iar aceasta va mai întinde pielea și va da corpului un aspect tonifiat. Un alt avantaj al musculaturii este acela că stimulează arderea mai intensă a caloriilor și te ajută să slăbești în continuare.

- Consumă mai mult pește, semințe de in, avocado, sau fă o cură cu ulei de pește. Potrivit studiilor, persoanele care au ținut cura cu ulei de pește timp de 3 luni au înregistrat o îmbunătățire cu 10% a elasticității pielii.

- Consumă mai multă vitamina C. Ea este necesară pentru producerea colagenului. O găsești în citrice, kiwi, fructe de pădure, pătrunjel, broccoli etc.

- Chiar dacă legumele, fructele, semințele sunt sănătoase, revitalizează organismul și dau luminozitate pielii, totuși corpul tău are nevoie și de proteine de calitate. Acestea împiedică atrofierea pielii și ajută la dezvoltarea mușchilor. Să nu uităm că fibrele elastice ale pielii, colagenul și keratina din compoziție, sunt de fapt proteine.

- Sunt anumite plante care regenerează pielea. Centella asiatică, spre exemplu, denumită și Gotu Kola, conține niște substanțe care stimulează sinteza colagenului și regenerează țesutul deteriorat. Antioxidanții din compoziție întârzie îmbătrânirea, reduc ridurile, vergeturile, cicatricile, redau fermitatea și îmbunătățesc circulația. Se aplică local, sub formă de ulei, extract sau macerat.

- Nu în ultimul rând, dacă până acum ai slăbit accelerat, o poți lăsa mai moale o perioadă pentru a-i da corpului (și implicit pielii) prilejul să se adapteze. Ideal ar fi să nu slăbești mai mult de o jumătate de kilogram pe săptămână.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri