Discută cu
medicul Fares
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Soluţii naturale în combaterea acneei

Noutăți Fares

Acneea afectează pe foarte mulţi din generaţia tânără.

Stilul de viaţă dezordonat, alimentaţia aditivată, poluarea şi stresul sunt factori care favorizează şi întreţin apariţia acestei erupţii care crează disconfort mai ales din punct de vedere estetic.

În primul rând trebuie evitate sucurile acidulate, fast-food-ul, alimentele grase, mezelurile, excesul de cafea, fumatul.

Funcţionarea bună a ficatului este foarte importantă deoarece acolo se realizează trasformarile metabolice a tot ceea ce ingerăm.

Complexul CURĂŢAREA FICATULUI  este de un real folos. Plantele medicinale din compoziţie sunt hepatoprotectoare, hepatoregeneratoare, antihepatotoxice, decongestive şi  antiinflamatoare hepatice (armurariu, păpădie, shitake, iască, lemn dulce, sulfina). Se administrează 1-2 linguri/zi.

Capsulele RUMEX CARBO sunt  un complex de pulberi calcinate complet naturale cu eficienţă clinică demonstrată care susţin buna funcţionare a ficatului. Se administrează 2x1capsule/zi.

Pentru că în combaterea acneei se apelează şi la remedii antibacteriene recomandăm capsulele BIOMICIN FORTE sau BIOMICIN, în funcţie de toleranţa digestivă în doză de 3×1 capsule pe zi între 15 şi 21 de zile. Cura se repetă cel puţin 3 luni la rând cu pauza de 7-10 zile între administrări.

Produsele pentru susţinerea bunei funcţionari a ficatului se pot administra 3 luni.

Asociaţi şi 1-2 căni/zi  de ceai CURĂŢAREA SÂNGELUI.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.