facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-07-06
Vizualizari: 453
Comentarii: 0
Soluția naturală și sigură în reducerea anxietății

În aceste vremuri stările de stres, neliniște și anxietate afectează foarte multe persoane. De un real folos sunt plantele medicinale care ajută la calmarea sistemului nervos, la îmbunătăţirea stării emoţionale, fără să producă somnolenţă sau dependenţă.N171 Distonoplant Forte capsule

Două dintre cele mai eficiente produse naturale testate clinic, sunt Distonoplant capsule și Distonoplant forte capsule.

Distonoplant capsule este o formulă naturală din 3 plante (vinariță, schinduf, șerlai) cunoscute tradiţional pentru reducerea stărilor de agitaţie şi iritabilitate, reglarea ritmului cardiac şi funcţiei digestive şi pentru adaptarea organismului la stres. Are rezultate vizibile de la primele administrări, reduce rapid problemele digestive și cardiace cu substrat nervos, este sigur, nu provoacă dependenţă şi somnolenţă.

Evaluarea eficienţei produsului la persoanele cu tulburări nervoase însoţite de palpitaţii, dureri abdominale, agitaţie, stare de frică a demonstrat că tratamentul a fost eficient pentru îmbunătăţirea stării generale la 95% dintre pacienţi, fără reacţii adverse.

Distonoplant Forte este un preparat 100% natural care conține vinariţă, extract uscat de Rhodiola rosea standardizat în min. 3% rosavină și min. 1% salidrozidă, extract uscat de rădăcină de ashwagandha standardizat în min. 5% withanaloide, Convolvulus prostratus, passiflora, ulei esenţial de lemon verbena, ulei esenţial de frunze de portocal amar. Rodhiola, Ashwagandha și Convolvulus conferă efect adaptogen intens. Are în plus față de sunt Distonoplant capsule efect tonic nervos, îmbunătățește memoria, neuroprotector și protector cardiovascular. Se adresează persoanelor cu tulburări depresive ușoare și medii, stări anxioase și distonie neurovegetativă care nu au avut anterior tratament clasic anxiolitic, antidepresiv.

Distonoplant Forte, administrat timp de 3 săptămâni, a condus la ameliorarea semnificativă a simptomelor (stare anxioasă sau depresivă, lipsă de chef, iritabilitate, agitație, senzația de nod în gât, palpitații, greață, colici abdominale, durere de cap, oboseală, amorțeli, tulburări de somn) în toate cazurile monitorizateîn procente peste 80%, dintre care în 70% -100% cazuri s-a obținut dispariția completă a simptomelor.

Distonoplant și Distonoplant Forte sunt o soluție și pentru persoanele cu intoleranță la tratamentul alopat. Nu provoaca dependență. Nu afectează capacitatea de concentrare și nu provoacă somnolență pe timpul zilei. Nu influențează conducerea autovehiculelor. Sunt sigure pentru administrarea pe termen lung.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri