facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-12-17
Vizualizari: 721
Comentarii: 0
Soluția naturală pentru virozele respiratorii actuale II

Uneori simptomele virozelor respiratorii pot fi supărătoare și necesită pe lângă tratamentul de bază antiviral, administrarea unor preparate specifice ce constituie TRATAMENTUL SIMPTOMATIC. Acesta vizează recomandări personalizate în funcție de prezența febrei, tusei, congestiei nazale, diareei și a altor tulburări asociate cum ar fi stresul și stările anxioase.

Dacă persoana prezintă febră recomandăm

  • VIROHERB, R59, ceai la plic, 4-8 căni pe zi. Acest ceai susține transpirația pe durata stărilor febrile, dar ajută și la hidratare și fluidificare a secrețiilor bronșice.
  • HAPCIU SOLUBIL R30, 3-4 plicuri pe zi. Conține extracte concentrate de plante medicinale, printre care și extract de scoarță de salcie, supranumită aspirină naturală, datorită faptului că din ea s-a extras pentru prima dată acidul acetilsalicilic, cunoscut antiinflamator și antifebril.efect puternic antitusiv

Dacă persoana prezintă tuse recomandăm PLANTUSIN FORTE R25, sirop, 3-4 linguri pe zi, timp de 7-14 zile, în funcție de intensitatea și durata acestui simptom. Siropul are o formulă  complexă cu 18 plante și 6 uleiuri esențiale cu efect puternic expectorant, antispastic bronșic, emolient și antiinflamator, eficient atât în tusea productivă cât și în tusea seacă sau spastică.

Dacă persoana prezintă diaree recomandăm IMUNITATE RESPIRATOR SI DIGESTIV F160, capsule, 1 capsulă de 2 pe zi. Acest produs, alături de plante care stimulează capacitatea de apărare a organismului, conține și Saccharomyces boulardii, o specie de drojdie cu rolul probiotic, de echilibrare a microflorei tractului intestinal și modulare a răspunsului imun sistemic şi local cu efect antidiareic dovedit. Produsul este de mare ajutor celor care iau sau au luat antibiotice și se cofruntă tulburări de tranzit intestinal.

Dacă persoana prezintă nas înfundat recomandăm BIOSEPT NAZAL A27, roll-on
ori de câte ori este nevoie. Produsul are o formulă complexă din 10 uleiuri esențiale pure, cu acțiune antivirală, antibacteriană și dezobstruantă nazală. Utilizarea este ușoară datorită sticlei cu roll-on. Se inspiră adânc alternativ pe fiecare nară, direct din sticluță (după ce se rulează bila); se mai poate aplica la încheietura mâinii, în palmă sau pe un șervețel și se inhalează, timp de minim un minut.

Dacă persoana este stresată și prezintă stări de anxietate recomandăm DISTONOPLANT N152, capsule, 1 capsulă de 3 ori pe zi, 1-3 luni. Este o formulă naturală din plante medicinale eficientă în caz de tulburări nervoase însoţite de stări de agitaţie şi iritabilitate, frică, palpitaţii, senzație de nod în gît. Are rezultate vizibile de la primele administrări, este sigură, nu provoacă dependenţă şi somnolenţă.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri