SOLUȚIA NATURALĂ pentru VIROZE RESPIRATORII la copii 3-6 ani – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

SOLUȚIA NATURALĂ pentru VIROZE RESPIRATORII la copii 3-6 ani

Articole

În actualul context pandemic, fie datorită adulţilor care au fost sursă de îmbolnăvire, fie datorită prezenţei în colectivitate, nici copii nu sunt „menajaţi” de virozele respiratorii.

Din experiența noastră vă recomandăm o asociere de produse care s-a dovedit eficientă în virozele respiratorii la copii cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani.amelioreaza problemele respiratorii

SCHEMA DE BAZĂ cuprinde produse naturale cu acțiune principală antivirală, care se administrează împreună timp de 14 zile, astfel:

În cazul suprainfecțiilor bacteriene, se asociază și BIOMICIN A2, soluție 3 picături de 3 ori pe zi, într-o linguriță de sirop BIOSEPT.

Recomandăm asocierea și a altor suplimente naturale necesare pentru fortificarea organismului cum este VITAMINA C NATURALĂ F164, 3 comprimate pe zi.

 

Pentru gestionarea simptomelor care apar recomandăm și următoarele produse:

Dacă se instalează FEBRA, puteți administra timp de 5 zile

 

Dacă apare TUSE administrați timp de 14 zileantiseptic al gurii si gatului

 

Pentru DURERE DE GÂT administrați timp de 7 zile

 

În caz de NAS ÎNFUNDAT recomandăm timp de 10 zile

 

Administrarea încă de la primele semne și simptome de răceală a acestor produse naturale limitează evoluția bolii la câteva zile, reduce intensitatea simptomelor și stopează progresia virusurilor spre căile respiratorii inferioare.

 

 

 

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.