facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-07-07
Vizualizari: 2029
Comentarii: 0
Soluția naturală pentru sindromul de colon iritabil

Una dintre cele mai frecvente afecţiuni din sfera digestivă este Sindromul de Colonul Iritabil - o tulburare funcţională manifestată prin dureri abdominale care dispar după eliminarea scaunului, balonare și alternanța diaree-constipație, pe o perioadă de cel putin trei luni, la persoane cu un colon considerat anormal de sensibil.

Formele ușoare ale Sindromului de Colonul Iritabil pot fi adesea controlate prin buna gestionare a stresului și prin adecvarea dietei și a stilului de viață.

Pentru eliminarea simptomelor acestei afecțiuni și a fondului de hiperreactivitațe la stres, puteți apela la Colon Sanatos capsule, concepute special de echipa de cercetare de la laboratoarele Fares Orăștie pentru persoane cu Sindromul de Colonul Iritabil. Acestea conțin valeriană, sunătoare, mentă, obligeană, volbură, lavandă, scorţişoară şi frunze de măslin.reduce simptomele colonului iritabil

Valeriana are acțiune anxiolitică și relaxantă atât asupra sistemului nervos central cât și asupra musculaturii, fiind utilă pentru persoane hipersensibile, care reacţionează disproporţionat la stimuli. Este recomandată în afecţiuni digestive, mai ales funcţionale: spasme, colici, vărsături, balonări, tulburări de motilitate gastrică, intestinală sau biliară și în tulburări anxioase, inclusiv cu variate somatizări la nivel digestiv, respirator, genital şi cardiac.

Sunătoarea, prin acțiunea sa antidepresivă și antialgică unul dintre cele mai bune remedii în afecţiuni digestive însoţite de dureri de mare intensitate, care au şi un important determinism psihic de tip depresiv–anxios, dublat de reacţii neurovegetative.

Frunzele de mãslin, cunoscute ca un puternic remediu antiinfecțios, au făcut obiectul a numeroase studii ştiințifice care au demonstrat multiplele lor proprietăţi benefice. Efectele astringente, antimicrobiene și antivirale, le fac utile în enterocolitele infecțioase, contribuind la refacerea microflorei intestinale.

Menta are acțiune antispastică, antiseptică, carminativă, astringentă şi antidiareică fiind utilizată în tulburări digestive funcţionale: aerogastrie şi aerocolie, colopatii spastice cu simptomele asociate: eructaţii, balonare, colici, flatulenţă. În plus, prin mentolul din uleiul esențial produce o uşoară anesteziere a mucoasei gastrice, înlăturând senzația de greaţă și durerile abdominale.

Obligeana are acțiune calmantă, liniştitoare, digestivă, antispastică şi carminativă (ajută eliminarea gazelor intestinale), fiind folosită în tulburările anxios–depresive şi în tulburările neurovegetative mai ales digestive între care balonări şi colici, inclusiv sindromul de colon iritabil.

Volbura stimulează peristaltismul determinând evacuarea conţinutului intestinal cu un scaun unic, neînsoţit de colici sau vărsături.

Lavanda, cunoscută pentru efectul ei relaxant și calmant, este utilizată pentru stări de hiperexcitabilitate nervoasă, insomnie, tulburări funcţionale digestive asociate cu agitaţie, anxietate dar şi cu stări depresive. Fiind antispastică şi carminativă este administrată în afecţiuni digestive precum colici abdominale și meteorism.

Scorţişoara, unul dintre cele mai cunoscute şi folosite condimente, stimulează apetitul, elimină senzația neplăcută de greață și balonare. Datorită acţiunilor antiseptice, antidiareice şi carminative este utilizată în sindromul de colon iritabil, colite fermentative, enterocolite.

Împreună reglează o digestie şi un tranzit intestinal care alternează perioadele de scaune moi, frecvente ( chiar cu episoade diareice ), cu perioade de constipaţie.

Capsulele COLON SĂNĂTOS îmbunătăţesc calitatea vieţii şi performanţele profesionale, atât prin buna funcţionare a sistemului digestiv cât şi prin ameliorarea stării psihice şi a unei bune adaptabilităţi în situaţii solicitante sau stresante.

Se administrează 3 capsule pe zi, timp de 1-3 luni, în funcţie de situaţie.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri