facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-12-17
Vizualizari: 841
Comentarii: 0
SOLUȚIA NATURALĂ PENTRU NOILE VIROZE RESPIRATORII I

Odată cu venirea toamnei virozele respiratorii au revenit cu frecvență și intensitatea crescută.

Abordarea naturală a acestor viroze încă de la primele semne cu ajutorul plantelor medicinale și a uleiurilor esențiale cu proprietăți antivirale limitează evoluția bolii la câteva zile, reduce intensitatea simptomelor și stopează progresia virusurilor spre căile respiratorii inferioare.

Din experiența noastră vă recomandăm o asociere de produse care s-a dovedit cea mai eficientă în virozele respiratorii.

Pentru formele ușoare de viroză respiratorie care se manifestă prin febră, astenie, dureri musculare, dureri articulare, tuse seacă, cefalee, uneori asociate cu lipsa parțială sau totală a gustului și a mirosului pentru câteva zile, recomandăm ca de tratament de bază BIOSEPT FORTE A22, capsule moi asociat cu BIOSEPT A5, capsule, produse naturale cu acțiune principală antivirală. Se administrează timp de 8 zile, după următoarea schema:

 

BIOSEPT FORTE A22, capsule moiA22 Biosept Forte

Ziua 1: 1 capsulă de 6 ori pe zi

Ziua 2: 1 capsulă de 5 ori pe zi

Ziua 3: 1 capsulă de 4 ori pe zi

Ziua 4-8: 1 capsulă de 3 ori pe zi

 

BIOSEPT A5, capsule

Ziua 1-3: 2 capsule de 3 ori pe zi

Ziua 4-8: 1 capsulă de 3 ori pe zi

 

Avantajul acestei asocieri de produse naturale constă în faptul că nu produce rezistenţă, nu afectează flora intestinală şi este lipsită de reacţii adverse.

Pentru formele medii de viroză respiratorie care se manifestă prin febră persistentă, astenie marcată, cefalee, dureri musculare și articulare de intensitate mare, lipsa gustului și a mirosului, tuse frecventă, seacă și instalarea pneumoniei virale, recomandăm următoarea schemă de 14 zile, care are eficiență maximă dacă se instituie în cel mult 1 zi de la debutul simptomatologiei.

 

BIOSEPT FORTE A22, capsule moi

Ziua 1-3: 1 capsulă de 6 ori pe zi

Ziua 4-14: 1 capsulă de 4 ori pe zi

 

BIOSEPT A5, capsule

Ziua 1-3: 1 capsulă de 6 ori pe zi

Ziua 4-14: 1 capsulă de 4 ori pe zi

 

În cazul suprainfecțiilor bacteriene, se asociază și  Biomicin Forte, capsule moi, antibiotic natural eficient cu spectru larg de acțiune asupra germenilor patogeni.

BIOMICIN FORTE A15, capsule moi

Ziua 4-14: 1 capsulă de 3 ori pe zi

La aceasta SCHEMĂ DE BAZĂ cu acțiune antivirală / antibacteriană recomandăm asocierea și a altor suplimente naturale necesare pentru

FORTIFICAREA ORGANISMULUI și pentru gestionarea simptomelor care apar (vor fi detaliate în partea a doua a acestui articol)

 

 

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri