facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-08-25
Vizualizari: 9175
Comentarii: 0
Soluția naturală pentru diaree

Remedii naturale

Una dintre afecțiunile a căror frecvență crește vara este enterocolita (diareea) – caracterizată prin apariția a 3 până la 10 sau chiar mai multe scaune moi, apoase, pe zi, însoțite de greață, vărsături, dureri abdominale și uneori de febră.

Deși pentru mulți e paradoxal, tratamentul diareei include consumul de lichide, iar aici ne referim, în primul rând, la ceaiurile medicinale: bune atât pentru evitarea deshidratării, cât şi pentru efectul terapeutic al plantelor medicinale din compoziţia lor.

enterostopPuteți apela la ceaiuri antidiareice, cum este ceaiul ENTEROSTOP. Acesta conține frunze de afin, mentă, nuc şi zmeur, scoarţă de stejar, turiţă mare, mușețel, cimbru și creţişoară, plante medicinale cu proprietăți antidiareice, calmante, cicatrizante, antispastice şi antiinfecţioase. Recomandat în diareea acută şi cronică, gastroenterite, enterocolite, colite.

Stejarul, frunze de afin, nuc, zmeur şi creţişoară

Aceste plante au un conţinut mare de taninuri, substanţe care scad secreţiile mucoasei intestinale, ajutând la redobândirea consistenței normale a scaunului.

Menta, musețelul și cimbrul

Au atât acțiune antiinfecțioasă, cât și antispastică, limitând procesul infecțios dar și colicile care se asociază frecvent cu diareea.

Alături de o  hidratare corectă este necesar și un regim alimentar corespunzator, alcătuit din orez fiert, pâine prăjită, legume fierte, banane, brânzeturi uscate, caz în care, simptomele se ameliorează după câteva zile.

Dacă vă confruntați cu o formă mai severă de enterocolită (aveți peste 5 scaune diareice/zi), asociați la ceai și capsulele ENTEROSTOP cu cărbune medicinal.

 

 

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri