×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Soluția naturală pentru combaterea colicilor la sugari

Remedii Boli Si Afectiuni

Majoritatea sugarilor prezintă în primele luni de viață colici abdominale. Colicii bebelusului îl fac agitat și îi provoacă reprize de plâns,tratamente naturale însoțite de frecarea piciorușelor. Simptomele apar de obicei în a doua parte a zilei și spre seară.

Pentru a-i ajuta pe cei mici să treacă peste această problemă, o soluție eficientă o găsiți în gama Mami și  Bebe. Soluția Babycalm  combină  florile de muşeţel, roiniţa, fructele  de cardamom,  de chimion și  coriandru. Acestea calmează crampele şi durerile abdominale, ajută eliminarea gazelor intestinale și au efect  antivomitiv. Le puteți administra înainte de a hrăni bebelușul, încă din primele zile de viață, în doză de 3 picături de 3 ori pe zi, pentru a preveni și calma colicile, balonările, aerofagia (înghițire de aer în timpul mesei) și vărsăturile.

Roinița și fructele de chimion  conţin ulei volatil care  împiedică formarea gazelor în intestin, stimulează  motilitatea gastrică şi intestinală fiind antispastice și aperitive. Fructele de cardamom și coriandru sunt foarte bune antispastice, stimulează secreția gastrică și biliară fiind utilizate în fitoterapie în caz de tulburări digestive, dispepsii, balonare.

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.