Slăbește sănătos – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Slăbește sănătos

Kilogramele în plus ne dau bataie de cap în orice anotimp dar mai ales primăvara și vara când sunt mai vizibile. Primavara acestui an a fost un factor favorizant pentru acumularea de kilograme, lipsa miscării, stresul, neliniștea au facut să mâncăm mai mult, să apelăm mai frecvent la dulciuri, ceea ce a dus și la creșterea in greutate.

Acumularea grăsimii corporale în exces la nivelul țesutului subcutanat și în jurul organelor poate fi exogenă, când este determinată de o alimentație excesivă sau endogenă, când apare în urma unor tulburări ale glandelor endocrine ori ale centrilor nervoși din hipotalamus.
Pe lângă aspectul mai puțin estetic, poate avea un efect advers, negativ asupra sănătății, crescând riscul în apariția diferitelor afecțiuni: diabetul zaharat, patologia cardiovasculară, încărcarea grasă a ficatului,etc.
Obezitatea este o creștere exagerată a greutății corporale (peste 25% față de greutatea normală). Indicele de masă corporală este definit ca raportul dintre masa corporală, exprimată în kilograme, împărțită la pătratul înălțimii, exprimată în metri. Formula are ca rezultat o cantitate exprimată în kg/m2 și reflectă sub-, normo-, supraponderalitate sau obezitate.

DR. CARMEN NONN
DR. CARMEN NONN
Director medical

Vă invităm să urmăriți materialul video în care doamna doctor Carmen Nonn ne vorbește despre Silueta perfectă

Scheme de tratament

Produse recomandate

PĂREREA CONSUMATORILOR DESPRE PRODUSELE NOASTRE