×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Slăbește sănătos cu ingrediente naturale

Kilogramele în plus ne dau bătaie de cap în orice anotimp dar mai ales primăvara și vara când sunt mai vizibile. Contextul social din ultimul an a fost un factor favorizant pentru acumularea de kilograme, lipsa miscării, stresul, neliniștea, toate acestea ne-au facut să mâncăm mai mult, să apelăm mai frecvent la dulciuri, ceea ce a dus și la creșterea in greutate.


Pe lângă aspectul mai puțin estetic, acumularea grăsimii corporale în exces poate avea un efect negativ asupra sănătății, crescând riscul în apariția diferitelor afecțiuni: rezistența la insulină (care favorizează în timp instalarea diabetului), boli de inimă (cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, hipercolesterolemie), osteoartrită prin suprasolicitarea articulațiilor, depresii, afecțiuni ale căilor biliare sau tulburări de somn.


Știm cât de importante sunt pentru tine atât sănătatea cât și silueta, și de aceea am creat o gamă 100% din plante medicinale special concepută pentru pierderea în greutate și reducerea circumferinței taliei. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta in funcție de diverși factori, astfel că nu pot fi garantate.O cură de slăbire corectă, eficientă și sănătoasă pentru organism presupune îmbinarea a trei mecanisme principale de acțiune:


1. Purificarea și drenajul au rolul de a pregăti organismul pentru un răspuns eficient și sigur la substanțele vegetale care ard grăsimile prin eliminarea excesului de apă și substanțe nefolositoare rezultate în urma proceselor metabolice și combaterea constipaţiei. Acestea constituie baza procesului de slăbire fără riscuri pentru sănătate.

2. Arderea grăsimilor se realizează prin activarea metabolismului lipidic și a proceselor de producere de energie la nivel celular prin utilizarea grăsimilor din depozitele adipoase.

3. Controlul apetitului: se apelează la aceasta pârghie pentru a limita pofta de mâncare excesivă și a reduce senzația de foame. Pentru aceasta se acţionează în două moduri: asupra centrului sațietății din hipotalamus


Produsele din gama Silueta Perfectă sunt realizate pe baza acestor mecanisme, pentru a te sprijini în mod sănătos și eficient pe parcursul curei de slăbire.


Complex Silueta perfectă – Formula inovatoare din plante medicinale, special concepută pentru pierderea în greutate

Silueta perfectă Controlul apetitului, capsule – Conține fibre vegetale solubile și insolubile care reduc apetitul și îmbunătățesc digestia

Silueta perfectă Controlul greutății, capsule și ceai – Favorizează arderea grăsimilor, accelerează metabolismul și conferă energie

Silueta perfectă – purificare și drenaj, ceai – Ceai detoxifiant ce ajută la scăderea în greutate


 


Cu gama Silueta Perfectă slăbești natural, fără schimbări radicale ale modului de viață!


DR. CARMEN NONN
DR. CARMEN NONN
Director medical

Vă invităm să urmăriți materialul video în care doamna doctor Carmen Nonn ne vorbește despre gama Silueta perfectă

Scheme de tratament

Produsele gamei Silueta Perfectă

PĂREREA CONSUMATORILOR DESPRE PRODUSELE NOASTRE