Articole de Specialitate
 
 

Siropul PLANTUSIN -eficient contra tusei

custom-Custom_Size___shutterstock_239254201

Siropul PLANTUSIN, a trecut cu succes proba timpului în cei peste 20 de ani de când a fost lansat în piață, fiind un remediu apreciat pentru efectul eficient de combarere a tusei. Gustul său plăcut l-a făcut preferatul copiilor, iar compoziția sa neiritantă oferă posibilitatea folosirii de către femeile însărcinate și mamele care alăptează. Siropul PLANTUSIN are ca ingrediente active: muguri de pin, scaiul vântului, frunze de pătlagină, cimbrişor și flori de tei.

Considăm util să vă prezentăm și rezultatele obţinute de medici pneumologi şi medici de familie în tratamentul tusei din cadrul infecţiilor de căi respiratorii superioare cu siropul PLANTUSIN. Siropul a fost administrat unui numar de 74 de pacienți cu vârste cuprinse între 4 și 89 de ani, care au prezentat atat tuse cu expectorație cât și tuse seacă, iritativă ca simptom într-un număr mare de afecțiuni respiratorii începând de la răceală și gripă, faringite, bronșite acute, până la afecțiuni respiratorii cronice ( bronhopneumopatie obstructivă, emfizem pulmonar, astm bronșic). Tratamentul s-a administrat timp de 1-2 săptămâni, în funcție de diagnostic, în doze corespunzătoare vârstei, conform recomandării medicului curant.

În toate cazurile tratate cu siropul PLANTUSIN, tusea s-a ameliorat până la rezolvare în maxim 12 zile  (în funcție de afecțiune) fără a fi necesară administrarea de antitusive clasice, de sinteză. Siropul a eliminat atât tusea seacă, iritativă prin efectul emolient și calmant, cât și tusea productivă prin fluidificarea secrețiilor bronșice, ușurând expectorația. În cazul afecțiunilor cronice acțiunea a fost mai lentă, dar a redus vascozitatea sputei, a contribuit la ușurarea respirației, a diminuat semnificativ accesele de tuse.Produsul a fost foarte bine tolerat și nu a avut reacții adverse.

           

Siropul PLANTUSIN FORTE cu miere și propolis reunește în formula sa13 plante medicinale: ridiche neagră, rădăcină de hrean, rizomi de ghimbir, lichen de piatră, echinacea, rădăcină de iarbă mare, rădăcină de lemn dulce, muguri de plop, scaiul vântului, cimbrişor, muguri de pin, piper, extract de unghia găinii; 6 uleiuri esențiale: scorţişoară, lămâie, ti-tree, brad, fenicul, cimbru; tinctură de propolis și miere. Datorită compoziției sale complexe, siropul s-a dovedit foarte eficient în tusea iritativă prin efectul emolient, balsamic saupra mucoaselor tractului respirator, în tusea spastică prin efectul bronhodilatator și în tusea productivă prin efectul de fluidificare și facilitarea rapidă a eliminării sputei.

Pentru evaluarea eficienței siropul PLANTUSIN FORTE cu miere și propolis s-a administrat timp de 7-14 de zile la pacienți cu afecțiuni respiratorii, fiind monitorizate diferite tipuri de tuse (tuse cu expectorație muco-purulentă, tuse cu expectorație vascoasă, tuse iritativă și tuse spastică). Unii pacienți au prezentat simultan mai multe tipuri de tuse, iar în alte cazuri tusea s-a transformat în evoluția bolii din forma iritativă în productivă (cu expectorație).

În urma administrării siropului PLANTUSIN FORTE s-a constatat amelioarea până la dispariție a tusei la toți pacienții fără a necesita asocirea medicației alopate. Preparatul nu a determinat reactii adverse, fiind bine tolerat .

 

Comentarii

Articole recomandate
Siropul PLANTUSIN -eficient contra tusei

O cură de slăbire corectă

Într-o cură de slăbire corect realizată se urmăreşte o scădere în greutate de 4 – maxim 5 kilograme pe lună. Într-o săptămână se recomandă scăderea în greutatea a nu mai mult de 1 kg pentru ca organismul să se poată adapta treptat la noul stil de viata. Dacă se slăbeşte mai mult este posibil ca scăderea în greutate să se

citește mai departe

 
Siropul PLANTUSIN -eficient contra tusei

Farebil D96 capsule moi

Uleiurile esențiale sunt compuşi ai plantelor care conţin componente volatile – de aceea se mai numesc uleiuri volatile. Aceste substanţe au fost cunoscute şi folosite încă din antichitate de către egipteni, arabi, chinezi, apoi de către greci şi romani, atât pentru ritualuri religioase  cât şi în medicină. Cercetările de

citește mai departe

 
Siropul PLANTUSIN -eficient contra tusei

Distonoplant N152

Capsulele Distonoplant  N152 conţin trei plante care, împreună, ameliorează o simptomatologie întâlnită frecvent – anxietate, tulburări digestive, stres, suprasolicitare, insomnie. Aparatul digestiv este intr-o conexiune complexă cu sistemul nervos. Stomacul este considerat al doilea creier. Serotonina, hormonul stării de bine

citește mai departe

 
Ramai conectat

Adresa de e-mail nu este validă

Adresa de e-mail este deja inregistrată

Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru!

Cererea a fost inregistrată cu succes!