facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-11-27
Vizualizari: 2715
Comentarii: 0
Siropul Biosept în infecțiile respiratorii la copii

În fiecare an, copiii pot avea în jur de 10 de infecţii acute ale căilor respiratorii, în special în sezonul rece. Aceste infecţii afectează cel mai frecvent căile respiratorii superioare (nasul, faringele, laringele), putând apărea complicaţii ca inflamarea urechii (otitele) sau a sinusurilor (sinuzitele). Infecţiile cel mai des întâlnite sunt guturaiul comun, faringita, laringita. La vârste mici este adesea întâlnită bronşiolita. Majoritatea acestor infecţii sunt de cauză virală la început, în primele trei-patru zile, după care, dacă imunitatea este slabă, ele pot degenera în forme bacteriene.imunostimulent

Rinofaringita acută reprezintă inflamaţia acută a mucoasei nazale şi faringiene, care se manifestă prin obstrucţie nazală, rinoree apoasă, tuse seacă, asociată sau nu cu febră, apetit diminuat la copii mici. Aceste simptome pot persista timp de 7-14 zile. Faringită acută se referă la infecţiile faringelui şi amigdalelor. Laringita este caracterizată prin tuse seacă, răguşeală, febră. Bronşiolita este o afecţiune virală caracteristică în special sugarului mic, manifestată prin rinoree, tuse, respiraţie dificilă şi şuierătoare.

Toate aceste afecțiuni respiratorii pot fi tratate natural cu remedii din plante medicinale, precum Siropul Biosept, un antibiotic natural produs de Fares Orăștie, prima alegere în ceaiuri și remedii naturale a românilor. Produsul conține miere de albine, extracte de echinacea, șovârv, cimbrișor, lichen-de-piatră, rizomi de ghimbir, scorțișoară, frunze de măslin, cuișoare, extract de Andrographis paniculata, tinctură de propolis, vitamina C și uleiuri esențiale de lămâie, geraniu, scorțișoară și Ravensara.

Administrarea se face diferențiat, în funcție de vârsta copiilor. Astfel, cei de până la patru ani vor lua 1-3 lingurițe pe zi, celor de 5-12 ani li vor administra 4-5 lingurițe pe zi, iar copiii de peste 12 ani și adulții vor lua 3 linguri pe zi. Produsul se administrează cu 30 de minute înainte de masă, timp de 7-14 zile.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri