×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Sirop Biosept

Sfaturi Practice

De cele mai multe ori, atunci când sunt bolnavi, cei mici refuză remediile pe care vrem le administrăm. O soluție bună la această problemă o reprezintă remediile sub formă de siropuri, care sunt ușor de administrat și plăcute la gust.efect antifebril

Siropul Biosept de la Fares are o compoziție complexă, fiind eficient ca antiviral, antiseptic, antiinflamator și expectorant. Acesta se administrează sugarilor şi copiilor mici, evitându-se folosirea excesivă a antibioticelor şi antitermicelor. Siropul conține lichen de piatră, frunze de măslin şi fructe de noni, care sunt plante bogate în uleiuri esențiale şi substanțe eficiente în tratamentul răcelilor, virozelor, herpesului şi a parazitozelor intestinale.

Fiecare plantă conține mai multe substanțe active care își potențează efectele și acționează la mai multe niveluri. Se explică astfel cum un produs din plante medicinale are indicații și efect asupra mai multor simptome. Biosept are în compoziție trei plante, alese cu deosebită grijă pentru administrare la vârste foarte mici: sugari și copii de la 1 la 3 ani.

Fiind sub formă lichidă, este ușor acceptat de copii și acționează repede, având o biodisponibilitate mare. Substanțele active se absorb ușor, iar starea copilului se ameliorează, folosind un singur produs natural şi nu mai multe medicamente cu substanțe de sinteză.

 

Dr Luminiţa Sârcă

Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.