facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-03-20
Vizualizari: 1690
Comentarii: 0
Sinergia în aromaterapie

Conceptul de sinergie este un concept important și valoros în aromoterapie. Sinergia face ca beneficiul terapeutic al unui amestec de uleiuri esențiale să fie mai eficient decât acțiunea unui singur ulei esențial.

Sinergia se manifestă atât între constituienții unui singur ulei esențial, cât și între mai multe uleiuri.

În cazul unui ulei esențial, sinergia are loc între constituenții majori și minori sau între componente majore care acționează împreună pentru a crește în mod semnificativ activitatea întregului ulei.

Sinergia între diferite uleiuri esențiale aflate într-un amestec include două modalități de manifestare: o sinergie prin proprietăți terapeutice

capsule moi

(de exemplu, un ulei esențial antibacterian combinat cu un alt ulei esențial antibacterian creează un produs cu proprietăți antibacteriene mai intense decât a celor 2 uleiuri) sau sinergie prin componentele chimice (de exemplu, combinarea unui ulei esențial bogat în timol cu un ulei esențial bogat în eugenol va crea un produs antimicrobian foarte eficient).

Acest tip de acțiune sinergică o regăsim în produsul Biomicin Forte care conține ulei esențial de cimbru bogat în timol și ulei esențial de cuișoare bogat în eugenol. Biomicin Forte, este produs natural recomandat în diferite tipuri de infecţii, cu eficienţă antibiotică confirmată clinic şi paraclinic (prin realizarea de aromatograme, similar antibiogramelor) în 98% din cazuri, în plus nu afectează flora intestinală, nu produce rezistenţă şi este lipsit de reacţii adverse.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri