facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-08-20
Vizualizari: 3671
Comentarii: 0
Sindromul de Colon Iritabil tratat eficient cu remedii din plante

Stilul de viaţă actual, stresul în care trăim, agitaţia, alimentele consumate pe fugă de o calitate îndoielnică, nerespectarea cu strictețe a regulilor de igienă, consumul de antibiotice; toate acestea afectează sănătatea unui număr tot mai mare de oameni. Diareea cronică, sindromul de colonul iritabil, parazitozele sunt afecţiuni tot mai frecvent întâlnite.reduce simptomele colonului iritabil

Sindromul de Colonul Iritabil (SCI) este o tulburare funcţională digestivă tradusă prin perturbarea motilităţii intestinale pe o perioadă de cel putin trei luni, la persoane cu un colon considerat anormal de sensibil. Această boală afectează un segment foarte larg de populaţie, cu prevalenţă între 20-50 de ani, mai ales femeile.

Simptomele care atrag atenţia sunt durerile abdominale difuze, alternanţa diareei cu constipația repetată de eliminare incompletă a conţinutului intestinal, balonarea, regurgitaţiile, disconfortul abdominal post-prandial (după masă). Perioadele cu diaree pot dura câteva zile, după care apare constipaţia, ajungându-se, în urma acestor alternanţe, la diaree cronică. Asociat, apar somnolenţa continuă, durerile de cap şi de spate, micţiunile frecvente, urgenţa de a urina, inapetenţa, transpiraţii şi gustul neplăcut în gură.

Pentru un tratament naturist corect, care să elimine simptomele, dar să și trateze, vă recomand capsulele COLON SĂNĂTOS, concepute special de echipa de cercetare de la laboratoarele Fares Orăștie. Ele conțin valeriană, sunătoare, mentă, obligeană, volbură, lavandă, scorţişoară şi frunze de măslin. Valeriana are efect relaxant asupra musculaturii, în timp ce sunătoarea şi lavanda au efect antidepresiv, antidureros și calmant. Colicile sunt eliminate de prezenţa mentei, obligeanei şi lavandei, iar balonarea dispare datorită complexului mentă-obligeană-lavandă-scorţişoară. Datorită efectului antialgic (antidureros) şi antidepresiv, sunt eficiente în colicile intestinale.

Capsulele pot fi administrate separat sau asociate cu ceaiul medicinal COLON SĂNĂTOS. Plantele medicinale din compoziţia acestui ceai au atât proprietăţi calmante, sedative, antidiareice, antispastice și calmante, cât şi de stimulare a secreţiei sucurilor gastro-intestinale. Se beau  3-4 căni pe zi, cu cel puțin o jumătate de oră înainte de masă, timp de 2-3 luni.

Evaluarea eficienței capsulelor COLON SĂNĂTOS a arătat că, la toți pacienții cu sindrom de colon iritabil la care s-a administrat acest remediu naturist, timp de o lună, au dispărut colicile abdominale și balonarea, s-a reglat tranzitul intestinal, s-a ameliorat starea psihică, pacienții nemaiavând nevoie să asocieze alt tratament alopat.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri