facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-01-06
Vizualizari: 9412
Comentarii: 0
Sindromul de colon iritabil – Solutia naturala pentru combaterea lui –  capsulele COLON SANATOS

Sindromul de colon iritabil presupune mai multe acuze digestive ca de exemplu dureri abdominale, balonare şi tranzit intestinal anormal – diaree sau constipaţie sau alternanţa lor, oboseală, anxietate, depresie.

Afecţiunea apare la 20% dintre adulţi şi în ultima perioadă sunt şi mulţi tineri afectaţi.

Persoanele cu colon iritabil reacţionează mai puternic la emoţii, la alimentaţia dezechilibrată şi la factorii psiho-sociali.

Pe lângă o dietă care presupune alimentele tolerate de fiecare persoană care acuză simptomele menţionate, remediile naturale din plante medicinale menţin sănătatea colonului şi elimină simptomele neplăcute care însoţesc acest sindrom.

Capsulele Colon sănătos (frunze de măslin, mentă, volbură, extract uscat de rădăcină de valeriană, extract uscat de sunătoare, rizomi de obligeană, flori de lavandă, scorţişoară) susţin bună funcţionare a tractului digestiv şi favorizează  eliminarea disconfortului intestinal.

Colon sănătos - capsule au eficientă confirmată în sindromul de colon iritabil şi se administrează 1 capsulă de 3 ori pe zi, după masă.

Pentru o mai bună adaptare la stres şi obţinerea unei stări de calm şi relaxare se pot administra în paralel cu capsule Confort emoţional N135 sau capsule Antistres N140;

De asemenea, eliminarea disconfortului digestiv este favorizată şi de asocierea ceaiului Colon sănătos D64/D88 sau ceai D-digestiv D41.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri