facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-08-28
Vizualizari: 1607
Comentarii: 0
Siluetă perfectă – controlul greutăţii

Silueta perfectă controlul greutății, M101, capsule, formula naturală de plante medicinale care stimulează arderea grăsimilor din organism, reducerea colesterolului și a lipidelor. Eficienţa produsului a fost testată în combinaţii personalizate de capsule şi ceai, la persoane supraponderale şi a condus la scăderea greutăţii şi a nivelului lipidic, fără reacţii adverse.

Pentru un efect mai puternic se poate asocia cu ceaiul Silueta perfectă 2 - Controlul greutăţii, care prin reţeta sa complexă de plante, ajută în cura de slăbire, în mod natural, prin accelerarea arderii grăsimilor, reducerea poftei de mâncare şi oferă un plus de energie organimului.

Extractul de Garcinia cambogia standardizat în acid hidroxicitric a demonstrat că este sigur şi eficient în numeroase studii clinice, în care a scăzut greutatea corporală, colesterolul total, LDL-C (colesterolul rău) şi trigliceridele după un tratament de câteva săptămâni şi nu a produs reacţii adverse. Acesta acţionează prin inhibarea ATP-citrat liazei (enzimă implicată în sinteza de lipide), fiind un agent natural în controlul greutăţii.

Extractul de ceai verde asociat exerciţiilor fizice a redus greutatea corporală cu 27% şi grăsimea viscerală cu 36%, după 16 săptămâni de tratament la şoareci, în comparaţie cu animalele hrănite cu o dietă bogată în grăsimi. Aceste efecte se datorează modulării genelor implicate în metabolismul energetic şi lipogenezei (producerea de lipide).

Frunzele de mesteacăn din compoziţia capsulelor produc o acţiune diuretică destul de puternică, manifestată prin creşterea volumului de apă eliminat. Aceasta se datorează în special derivaţilor flavonici (hiperozidă, cvercetol) din compoziţia frunzelor de mesteacăn. Cercetătorii au ajuns la concluzia că doza de 50 mg de flavonoide pe zi este necesară pentru a produce un efect diuretic la oameni.

Fructele de soc conţin acid ursolic care scad greutatea corporală cu 10% după 15 săptămâni, similar cu sibutramina (substanţă pentru tratamentul obezităţii). În plus, acidul ursolic poate preveni adipogeneza abdominală la şoareci.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri