facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-05-15
Vizualizari: 1178
Comentarii: 0
Silueta perfectă controlul apetitului

Capsulele se bazează pe o formulă concentrată de extracte naturale şi plante care menţin senzaţia de saţietate. Produsul a fost testat în combinaţii personalizate de capsule şi ceai la pacientele supraponderale şi a produs scăderea în greutate între 6 şi 8 kg şi grăsimile din sânge, fiind bine tolerat şi lipsit de reacţii adverse.

Se poate asocia cu ceaiul Silueta perfectă purificare şi drenaj pentru un efect mai puternic.

Acidul hidroxicitric din Garcinia cambogia este eficient în suprimarea senzaţiei de foame şi acţionează asemănător combinaţiei fluoxetină + clomipramină (antidepresive care cresc nivelul de serotonină şi scad apetitul). Mecanismul de acţiune se bazează pe inhibarea recaptării serotoninei şi creşterea biodisponibilităţii acesteia. În plus, nu s-au observat cazuri de toxicitate, fiind sigur în condiţiile testate.

Studiile au arătat că bromelaina din ananas este o enzimă care reduce apetitul prin stimularea secreţiei de colecistokinină (enzimă respo. Are câteva avantaje faţă de alte enzime digestive, şi anume: este o protează neutră, nu are gust amar, fiind compatibilă cu persoanele care doresc un efect de reducere a apetitului.

Spirulina este o algă considerată un „super-aliment” cu rol în scăderea greutăţii corporale prin reducerea apetitului, efect demonstrat în studiile clinice, după 12 săptămâni de tratament. De asemenea, reduce nivelul lipidelor plasmatice şi al colesterolului.

Fibrele vegetale au cel mai bun efect în reglarea apetitului, ele nu conţin calorii şi ajunse în stomac îşi măresc volumul, creând senzaţia de plin pe o perioadă mai lungă de timp. Astfel, fibrele de grâu scad senzaţia de foame şi consumul de alimente.

Frunzele de senna sunt foarte cunoscute datorită proprietăţilor laxative prin conţinutul de senozide care nu se absorb în intestinul subţire, dar sunt transformate la nivelul intestinului gros în metaboliţi activi (rein-antrone). Aceştia influenţează motilitatea intestinului gros, adică stimulează contracţiile peristaltice şi scad reabsorbţia apei, mărind tranzitul.

Studiile au demonstrat faptul că inulina - fibra solubilă din rădăcina de cicoare - are efect de reducere a poftei de mâncare prin capacitatea de a stimula secreția de peptide gastrointestinale endogene implicate în reglarea apetitului.

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri