facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2018-09-11
Vizualizari: 1911
Comentarii: 0
Silimarina face minuni pentru ficatul tău

Silimarina este unul dintre cele mai căutate și bine vândute tratamente naturiste. Se extrage din armurariu, o plantă utilizată de secole în afecțiuni ale ficatului, iar efectul ei benefic este unul extrem de puternic. Iată în ce situații este recomandată!

Principiul activ din armurariu, silimarina, este un complex de substanțe cu proprietăți hepatoprotectoare, de regenerare a celulelor ficatului. Potrivit studiilor, silimarina ajută ficatul să se recupereze după intoxicații și inflamații, stimulează secreția biliară, ajută la metabolizarea grăsimilor, la eliminarea sărurilor și pigmenților biliari, stimulează digestia și reduce colesterolul. Ea acționează prin inducerea unor modificări structurale la nivelul membranei hepatocitare. Astfel, împiedică pătrunderea substanțelor toxice în hepatocite și scade semnificativ transaminazele.

Ficatul are nevoie de silimarină ca de „aur”. Obosit și suprasolicitat după consumul de alcool, de medicamente și mâncăruri grele, prăjite, afumate, conservate, după stilul de viață haotic și orele de somn insuficiente, ficatul nu-și mai poate indeplini funcțiile corespunzător. În acel mceai medicinaloment te simți lipsit de energie, ai stări de depresie și irascibilitate, probleme cu digestia (balonare, constipație), migrene și dureri de cap, poate și acnee, urticarie, pete maronii pe piele sau alergii. Este semn că ficatul are nevoie de puțin ajutor, iar preparatele pe bază de silimarină sunt exact tratamentul de care ai nevoie. Acest antioxidant extrem de bun din armurariu face minuni în caz de ficat gras (steatoză hepatică), ciroză, hepatită, insuficiență hepatică, sau pur și simplu pentru revitalizarea ficatului, pentru sănătatea și buna lui funcționare.

În condițiile în care ficatul desfășoară mecanisme vitale, are aproape 500 de funcții (filtrează sângele, descompune grăsimile, elimină substanţele toxice, sintetizează anumite proteine şi multe, multe altele), un ficat sănătos înseamnă un organism sănătos. Poți urma tratamentul cu armurariu atât la nevoie (în caz de intoxicații, consum de medicamente, alcool), cât și preventiv, în cure de detoxifiere. Trebuie să ai răbdare să ții această cură cel puțin o lună (ideal ar fi chiar 2-3 luni) pentru că acesta e timpul necesar ficatului să se cureţe de noianul de toxine acumulate, poate, în ani de zile. Armurariul se folosește sub formă de ceai, capsule Hepatofit sau tinctură.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri