facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-09-01
Vizualizari: 2076
Comentarii: 0
Silimarina – cel mai bun prieten al ficatului

Silimarina este principiul activ din planta Silybum marianum – armurariu, care are un rol protector şi regenerator hepatic. Silimarina este un complex de substanţe din grupa flavonolignanilor, complex responsabil de proprietăţile hepatoprotectoare şi antihepatotoxice atât de cunoscute.

Încă din secolul XIX medicii germani foloseau şi recomandau armurariul pentru tratamentul problemelor hepatice şi de vezică biliară, precum şi pentru curăţarea intestinului. Anterior considerată în categoria plantelor amare, armurariul a câştigat recunoaştere ca unul din cele mai bune tratamente naturiste pentru boli ale ficatului.

Studiile ştiinţifice demonstrează eficacitatea tratamentului făcut cu silimarină împotriva hepatitei.

Silimarina poate ajuta ficatul să se recupereze după intoxicații și inflamații. În cazul muncitorilor din domeniul industrial cu dovezi biochimice de leziuni hepatice ca urmare a expunerii pe termen lung la solvenți organici, rezultatele testelor de funcție hepatică anormală s-au îmbunătățit după un tratament de 30 de zile cu silimarină.

Studiile arată că silimarina îmbunătățește șansele de recuperare la persoanele care au mancat ciuperci hepatotoxice sau care suferă deteriorarea ficatului. Cercetătorii germani, care au relizat cele mai multe studii, au notat că silimarina protejează ficatul animalelor de substanţe cu potenţial toxic ridicat.

Produsele cu Silimarină sunt foarte îndrăgite de către pacienţi, aceştia observând efectele terapeutice remarcabile şi lipsa efectelor secundare. Nu are efecte secundare nici in cazul unei administrari mai indelungate si poate fi folosita si preventiv, mai ales de catre persoanele care traiesc in medii poluate.

Extractul de fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) standardizat în min. 85% silimarină se regaseşte în produsul Fares – capsule Ficat sănătos.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri