facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-21
Vizualizari: 933
Comentarii: 0
Şi la tinereţe poţi avea probleme cu prostata

Când eşti în floarea vârstei, nu-ţi baţi prea mult capul cu afecţiunile prostatei, gândindu-te că e o problemă a bătrâneţii şi că, oricum, poate nu te va afecta tocmai pe tine. Totuşi, şi tinerii pot experimenta la un moment dat neplăcuta nevoie de a merge des la baie, cu dureri la urinare.mentine sanatatea prostatei

Hiperplazia benignă de prostată, adică mărirea ei în dimensiuni, nu este singura boală care afectează prostata. În decursul vieţii, cel puţin 10% dintre bărbaţi dezvoltă o prostatită. Este o afecţiune prin care glanda se inflamează din cauza unei infecţii bacteriene, de obicei transmisă sexual. Sau mai poate apărea în urma unui efort intens (la sală, la alergat), cu vezica plină. În orice caz, simptomele sunt extrem de neplăcute: dureri la urinare, dureri musculare şi abdominale, febră, urina poate fi tulbure şi avea un miros ciudat.

În acest caz este recomandat să mergi la medic pentru un consult şi stabilirea diagnosticului corect. Dacă ai prostatită, cel mai probabil îţi va prescrie un tratament cu antibiotice. Poţi apela cu încredere şi la remediile naturiste alternative, care te pot vindeca fără efecte adverse. Iată câteva soluţii:

-          Băi de şezut cu plante medicinale: pufuliţă, salvie, coada calului.

-          Urmează o dietă pe bază de legume şi fructe, măcar până te vindeci, şi renunţă la carne şi grăsimi animale ce pot inflama şi mai mult prostata.

-          Bea cât mai multe lichide pentru buna funcţionare a rinichilor.

-          Unele ceaiuri medicinale sunt deosebit de eficiente în tratarea afecţiunilor prostatei. Printre acestea, cel de ghimpe şi de pufuliţă (sunt antiinflamatoare, dezinfectante, diuretice), de muguri de pin (este antiseptic, antiinflamator, diuretic şi susţine funcţia urinară normală), sau ceai de splinuţă (foarte bun în cazul inflamării căilor urinare).

-          Acordă o atenţie deosebită igienei intime şi evită contactul sexual neprotejat.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri