facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2019-07-08
Vizualizari: 716
Comentarii: 0
Și-a împlinit visul în urmă cu 4 ani

Dacă vrei ceva cu adevărat, poți! Este deviza Adrianei Răileanu, proprietara magazinului naturist Elixir Plant din Bacău. A fost de mică pasionată de plante și de remedii naturiste, însă după aproape 30 de ani de activitate într-un domeniu diferit, s-a hotărât să își schimbe meseria de inginer și să înceapă ceea ce și-a dorit dintotdeauna.

„Din anii `80 am lucrat la o fabrică producătoare de mașini care prelucrează metalul, la departamentul comercial. Până acum 4 ani, când mi-am făcut curaj să schimb domeniul și să-mi îndeplinesc visul – acela de a lucra într-un magazin naturist. Vorbeam despre asta cu Anca Manolache, colega mea de birou, și am decis să facem pasul împreună. Și ea e iubitoare de plante, ne cunoaștem de atâția ani, suntem apropiate ca două surori... Nu puteam să fac o alegere mai bună și iată că am reușit. Amândouă ne-am deschis un magazin naturist”, își începe povestea Adriana Răileanu.

Începutul nu a fost așa ușor. Dar, fiind făcut cu suflet și cu mare drag, a trecut cu bine peste toate. „Cel mai greu a fost cu vânzarea, cu lucrurile ce țin de bucătăria internă. Pentru că plantele le cunoșteam în mare parte. Sunt pasionată de ele din copilărie, inspirată fiind de rude și mătuși care aveau cărți de fitoterapie și se tratau numai cu remedii naturale. Din tinerețe le studiez și eu. M-am acomodat ușor și la interacțiunea cu oamenii, eu fiind o fire sociabilă și având bucuria aceasta de a ajuta. Vorbesc cu zeci de oameni pe zi, persoane de toate vârstele și de toate categoriile sociale, dar nu mi se pare obositor. Fiecare zi îmi aduce satisfacție”, mai spune Adriana.

Magazinul ei este situat într-un cartier mare al Bacăului (str. Mioriţei nr. 2). Pare micuț la prima vedere, dar e plin cu de toate. „Spațiul e valorificat la maximum. Și are un colorit optimist, predomină verdele crud. Clienții pot să-și aleagă singuri produsele de pe rafturi, dacă doresc, nu e ca la farmacie. Mulți spun că e foarte frumos la noi. Și mie îmi dă o stare de bine din prima clipă în care intru aici dimineața. Mă simt ca acasă. E foarte diferit față de ce făceam înainte, acolo era mult stres și o presiune foarte mare. Ce poți să-ți dorești mai mult decât să lucrezi într-un domeniu extrem de plăcut și bun pentru sănătate?!”, se întreabă ea. De altfel, viața i s-a schimbat în bine în ultimii ani, căci se simte grozav atât psihic, cât și fizic. Are la-ndemână toate produsele care o ajută să fie sănătoasă. „Iau suplimente pentru stare de bine, remedii pentru întărirea imunității cu echinacea și propolis, beau foarte multe ceaiuri de păducel, rozmarin, gălbenele sau ceai verde, iar Biomicinul nu ne lipsește din casă. Ba chiar și prietenilor și rudelor le recomand scheme de tratament. Spre exemplu, prietena mea din Spania și-a rezolvat problema cu Fitotensin Forte, după doar 3 luni de tratament”, ne povestește Adriana Răileanu. Acum, că și-a găsit vocația, nu se vede făcând altceva până la pensie și chiar după. „Regretul meu e că n-am început mai demult”, concluzionează.

Foto: Alături de colega și asociata ei, Anca. Amândouă vând, consiliază, se ocupă de aprovizionare, de aranjatul produselor pe rafturi și de toată „bucătăria internă”. Se înțeleg bine și sunt ca două surori.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri