facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2016-08-10
Vizualizari: 1709
Comentarii: 0
Sfaturi pentru întărirea imunității în timpul sarcinii

În perioada celor 9 luni, imunitatea viitoarei mămici este în mod natural mai scăzută, iar sensibilitatea ei în fața agenților patogeni mai mare. E destul de riscant să se îmbolnăvească, în condițiile în care lista cu medicamente permise este, de acum, restrânsă. De aceea, soluția cea mai potrivită o reprezintă întărirea imunității. Și la ce poți apela mai în siguranță decât la remediile din natură?!plante medicinale

De la bun început trebuie să ai o dietă echilibrată, bazată pe fructe și legume proaspete, de sezon, pline de vitamine și ușor digerabile. Din alimentație nu trebuie să-ți lipsească lactatele, fructele oleaginoase și uleiurile presate la rece, carnea, ouăle, supele de legume și de pui, multă ceapă și usturoi, de ce nu, fiind veritabile antibiotice naturale. Renunță la sucurile din comerț, la cafea și mai ales alcool în favoarea sucurilor naturale făcute în casă din tot felul de combinații de fructe și legume stoarse. Ceaiurile pot face și ele minuni în această perioadă. Bea cu încredere infuzii de soc, echinacea, măceșe și cătină, care au un puternic efect vitaminizant, antioxidant.

Apoi, e important să te hidratezi, să dormi bine noaptea, să nu te stresezi și să faci mișcare moderată. Pe lângă toate acestea, nu ar strica anumite suplimente alimentare. Chiar dacă ai o dietă corectă, de cele mai multe ori nu poți aduna doar din alimentație vitaminele și mineralele necesare în această perioadă. Și ai nevoie de fier, pentru combaterea anemiei, de acid folic, de iod și de complexul de vitamine B care susțin dezvoltarea armonioasă a fătului. Înainte de a-ți administra orice supliment alimentar, consultă medicul!

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri