facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-04-03
Vizualizari: 59861
Comentarii: 0
Sfaturi ca să scapi mai repede de un furuncul

Stafilococul auriu şi streptococul. Ei sunt cei doi mari vinovaţi pentru infecţiile care apar la nivelul pielii. Vorbim aici de foliculită şi de furuncule. Prima este mai uşor de tratat şi de suportat. Reprezintă o infecţie a rădăcinii firului de păr şi apare mai ales după epilat. Furunculele, în schimb, sunt foarte dureroase şi de dimensiuni mai mari, prezintă puroi şi roşeaţă. Se dezvoltă mai adânc în piele şi tot în jurul unui folicul pilos. Apar pe ceafă, axile, piept, fese și în zona inghinală. tonic digestiv

Sunt foarte neplăcute, mai ales în sezonul cald, când transpirăm. Ba mai mult, pot lăsa cicatrice. Medicii îţi recomandă câteodată tratament cu antibiotice, însă există şi altfel de soluţii pentru a grăbi vindecarea.

Cel mai bun remediu naturist pe care îl poţi aplica acasă este compresa caldă. Aceasta stimulează furunculul să ridice puroiul la suprafaţă, să se dreneze şi să se vindece în câteva zile. Poţi face comprese cu tifoane înmuiate în ceaiuri medicinale (de muşeţel, de cicoare), sau chiar cataplasme cu legume. Spre exemplu, o felie de varză fiartă un minut, o felie de roşie încălzită sau un morcov crud, ras, puse direct pe furuncul, fac minuni. Cataplasme mai poţi face cu frunze de pătlagină, de brusture sau de nalbă opărite.

Consumă, pentru întărirea imunităţii, mult usturoi proaspăt şi bea ceaiuri de echinacea. De altfel ceapa şi usturoiul, foarte bune antibiotice natural, pot fi folosite în stare crudă, rase sau tocate mărunt şi aplicate direct pe furuncul.

Abţine-te de la a te scărpina în acea zonă sau de la a stoarce furunculul până nu a făcut cap. Rişti să se spargă în interior. Când s-a spart la exterior, dezinfectează zona cu soluţie antiseptică formată din câteva picături de ulei esenţial de cimbru sau de arbore de ceai, diluate într-o cană de apă călduţă. Sunt adevărate antibiotice naturale foarte eficiente în tratarea acestor infecţii ale pielii. Când furunculul e în faza de drenare, e bine să nu faci baie cu apă în cadă, ci să te speli la duş, pentru a nu răspândi infecţia.

Recomandarea Fares: Biomicin capsule moi, cu ulei esenţial de ti-tree, de cuişoare şi de floarea soarelui, are efect antibacterian, antifungic, antiinflamator, tratează tot felul de infecţii ale pielii, inclusiv furuncule.

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri