facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-06-30
Vizualizari: 2359
Comentarii: 0
SENNA – detoxifiere eficientă în curele de slăbire

Senna

A fost folosită în scopuri medicinale de secole, reparatele sale fiind printre cele mai utilizate laxative din plante. Planta a fost introdusă în medicina europeană de către arabi în secolul al IX-lea sau al X-lea. Numele său derivă din cuvântul arab sena şi din cuvântul ebraic cassia, care înseamnă „decojit înapoi”, o referire la scoarţa sa decojită. Proprietăţile sale laxative erau deja cunoscute la acea vreme. Frunzele şi fructele de Senna au fost folosite într-o măsură egală. Acestea au fost folosit de multă vreme şi în medicina tradiţională europeană, în principal tot ca laxativ, frunzele fiind preparate sub formă de ceai.

Senna a mai fost utilizată în sistemele de medicină tradiţională pentru purificarea sângelui,  a intestinului şi a altor organe, în multe afecţiuni. În trecut, o astfel de purificare a fost deseori primul pas pentru a trata o mulţime de boli.

complex naturalStudiile ştiinţifice care au evaluat efectul laxativ al plantei au arătat că ea ajută la realizarea unei bune curăţări a intestinului, pentru aceasta fiind de multe ori folosită în pregătirea colonului pentru operaţie. Evaluarea descriptivă arată o mai bună curăţare a intestinului la nivelul rectului şi a colonului. Rezultatele studiilor cu preparate combinate arată un efect laxativ clar pe lângă aportul de fibre.

Curăţarea intestinului dă o senzaţie generală de uşurare, ajută la aplatizarea abdomenului şi prin eliminarea materiilor reziduale, nefolositoare, la detoxifierea organismului fiind de ajutor în curele de slăbire. De asemenea, grăbind tranzitul prin intestin, Senna determină o reducere a asimilării nutrienţilor.

Senna vine cu aceste beneficii pentru a completa în mod sinergic formula produsului Complex natural Silueta perfectă.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri