facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-11-19
Vizualizari: 664
Comentarii: 0
Semne că ai imunitatea "la pământ"

Dacă ai imunitatea scăzută, nu te vedem  bine în aceast sezon rece. Toate virusurile se vor lipi de tine, te vei îmbolnăvi des, poate vei face complicaţii şi nimeni nu îşi doreşte acest lucru. Vrei să ştii cât este organismul tău de vulnerabil? Iată 6 semne. Dacă le recunoşti, ia măsuri!

Îţi apare des herpes la gură. Mulţi au virusul Herpes simplex în organism, însă pot trece ani fără ca el să se manifeste. Iese din starea latentă şi recidivează des (o dată la două luni sau chiar lunar) în cazul unui sistem imunitar slăbit.

Îţi ies coşuri pe faţă. Acneea, care apare doar în anumite perioade, sau alte infecţii ale pielii sunt şi ele semne al unei imunităţi fragile, ale unor dezechilibre în organism.

Faci des micoze vaginale şi bucale, infecţii urinare, diaree. Tratează-le de fiecare dată cu remedii naturiste şi evită antibioticele, care îţi şubrezesc şi mai mult imunitatea. Ai grijă să fii vindecat complet, altfel, la scurt timp, recidivează. Pe perioada convalescenţei, dar şi după, consumă fructe, legume şi plante medicinale care întăresc imunitatea.

Răceşti des. Un adult răceşte de 0-3 ori pe sezon, iar un astfel de episod durează în medie 7 zile. Semne că ai imunitatea la pământ sunt episoadele dese de boală, care durează mult şi în decursul cărora apar complicaţii precum pneumonii, otite, faringite.

- Anumite ciuperci care trăiesc pe piele sau în organism şi care, în mod normal, nu sunt periculoase, se pot înmulţi şi provoca infecţii în condiţii de imunitate scăzută, când capacitatea de apărare a organismului este deteriorată. Spre exemplu, aşa apar candidozele bucale sau genitale.

Te simţi mereu obosit, nu te poţi concentra, eşti stresat, suferi de insomnie, despresie, astenie. Aici este un cerc vicios: toate aceste probleme sunt date de un sistem imunitar deja slăbit, pe care ele continuă să-l slăbească. Odată ce începi o cură de vitaminizare şi îţi vei mai întări organismul, stările de rău vor dispărea, iar tu vei putea vedea din nou lumea în roz.

Capacitatea de apărare a organismului variază de-a lungul vieţii, poate chiar de la un sezon la altul, de la o lună la alta. Cei mai predispuşi la scăderea imunităţii sunt copiii mici, bătrânii, femeile însărcinate sau cele care sunt în „zilele sensibile”, precum şi adolescenţii aflaţi în perioadele de creştere intensă.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri