facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-06-30
Vizualizari: 1031
Comentarii: 0
Semințele de IN – utile în gestionarea greutăţii

Oamenii cultivă inul din timpuri străvechi atât în scop alimentar cât şi pentru fibre, folosind fibrele pentru lenjerie, uleiul său pentru finisarea lemnului şi seminţele în alimentaţie şi nutriţie.

Seminţele de in

Acestea sunt un plus sănătos la dietă şi favorizează pierderea în greutate. Cercetările sugerează că bacteriile din intestinul unei persoane (microbiomul) interacţionează cu compuşii prezenţi în multe alimente vegetale şi pot influenţa pozitiv sănătatea şi greutatea. Sămânţa de in conţine o parte dintre aceşti compuşi benefici, printre care lignani, izoflavone, antioxidanți, acizi graşi omega-3, fibre.

reduce colesterolul

De asemenea, uleiul de in este o sursă bogată (40–60%) de acid alfa-linolenic. Corpul transformă acest acid gras esenţial polinesaturat în acizi graşi omega-3 care contribuie la gestionarea greutăţii.

Seminţele de in mai sunt o sursă bună de fibre solubile şi insolubile. Un studiu experimental a indicat că fibra din seminţele de in suprimă pofta de mâncare şi îi va face pe oameni să simtă o senzaţie de saţietate.

Cercetările sugerează, de asemenea, că seminţele de in întregi îmbunătăţesc controlul glicemiei, contribuind la echilibrarea nivelului de zahăr şi insulină din sânge. Ambele efecte pot ajuta la gestionarea greutăţii.

Autorii unei revizii din 2017 a 45 de studii clinice au concluzionat că seminţele de in ar putea susţine reducerea greutăţii la persoanele cu exces de greutate sau obezitate.

Seminţele de in mai au şi alte beneficii, acestea ajutând în constipaţie şi colesterol ridicat.

Seminţele de in completează astfel, în mod sinergic, formula produsului Complex natural Silueta perfectă.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri