facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-09-30
Vizualizari: 8359
Comentarii: 0
Schema de tratament completă și naturală în ulcer și gastrită

Pentru aceste afecțiuni se poate face un tratament complet și eficient cu remedii naturale din plante medicinale.

Recomandăm o schemă de tratament ce constă în administrarea produsului Stomac sănătos,  1 capsulă  de 3 ori/zi înainte de masă cu 15 minute în cazul gastritelor și 2 capsule de 3 ori/zi, pentru diagnosticul de  ulcer gastric și duodenal.

Paciențiilor care au și Helicobacter pylori pozitiv, le  recomand  asocierea fitopreparatului  cu formulă complexă și unică care inhibă dezvoltarea bacteriei HP, protejând astfel pereții stomacului.

Capsulele Helicostop reprezintă alternativa naturală de tratament în infecția cu Helicobacter pylori asigurând o eradicare ridicată, similară cu cea a schemelor de medicamente cunoscute, fără efecte secundare.

Evaluarea eficienței terapeutice a evidențiat negativarea testului fecal efectuat postterapeutic la 80% dintre pacienții tratați cu acest fitopreparat. Pe tot parcursul curei puteţi asocia ceaiul Gastric  sau ceaiul U pentru Stomac (reţeta farm. Farago).

De asemenea este foarte bine să consumaţi alimente alcaline care neutralizează excesul de acid din stomac: lapte, legume şi zarzavaturi bine fierte, unt, uleiuri presate la rece, carne slabă fiartă, ouă fierte, fulgi de ovăz, paste făinoase, pâine prăjită, banane, avocado, sucuri proaspete de morcovi, cartofi, varză.

Alimentele trebuie administrate în porţii mici şi repetate (5-6 mese/zi), la ore fixe sau de câte ori apare durerea, într-o stare de relaxare, mestecând bine hrana.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri