×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Hepatofit forte

Stresul, alimentația tip fast food, aditivii alimentari, consumul de băuturi carbogazoase si alcool, obezitatea, mai ales cea abdominală, asociată cu sedentarismul precum si medicamentele consumate cronic, nivelul crescut de grăsimi în sânge, diabetul zaharat tip2, scăderile bruște în greutate, ne pot afecta ficatul.

Ficatul – uzina vie a organismului nostru, este responsabil de aprox. 500 de functii vitale,si din din acest motiv trebuie sa-l protejam.

Este in acelasi timp si organul cu cea mai mare capacitate de regenerare daca se actioneaza la momentul potrivit pentru a realiza protectia si a stimula regenerarea lui.

Una din cele mai frevente afectiuni intalnite in ultima perioada, este incarcarea grasa sau steatoza hepatică – ficatul gras.

Steatoza hepatică apare atunci când ficatul nu reușește să mai metabolizeze eficient zaharurile și grăsimile în exces din sânge, ceea ce duce la acumularea lor în țesutul hepatic, cu afectarea structurii sale. Datorita acestei acumulari de grasimi, tesutul hepatic reactioneaza la inceput prin aparitia inflamatiei, apoi daca nu se intervine (adica nu facem hepatoprotectie si nu stopam cauza care a declansat acumularea grasimilor) se instaleaza fibroza, iar ulterior necroza și, în final, se poate ajunge la ciroza.


DR. CARMEN NONN
DR. CARMEN NONN
Director medical

Vă invităm să urmăriți materialul video în care doamna doctor Carmen Nonn ne vorbește despre protecția hepatică.

Scheme de tratament

PĂREREA CONSUMATORILOR DESPRE PRODUSELE NOASTRE