Rumex Carbo – pulbere calcinată cu acţiune hepatoprotectoare dovedită – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Rumex Carbo – pulbere calcinată cu acţiune hepatoprotectoare dovedită

Articole de Specialitate

În contextul actual, în care factorii de stres, alimentele cu tot mai mulţi conservanţi, mai multe şi mai variate produse semi-preparate, un consum mai mare de medicamente la nivelul  populaţiei în general, ameninţă bună funcţionare a ficatului, cercetarea asupra unor produse vegetale cu efect hepatoprotector cunoscut de sute de ani este o preocupare firească a lumii medicale.

RUMEX CARBO este un preparat străvechi, cules de dr. Pavel Chirilă din tradiţia monahală românească. Este un complex de pulberi calcinate complet naturale cu eficienţă clinică demonstrată şi fără efecte adverse, putând fi administrat şi copiilor începând cu vârstă de 3 ani, care reduce şi stabilizează valorile transaminazelor.

Se recomandă administrarea în caz de hepatită virală acută sau cronică, insuficienţă hepatică, folosirea cronică de medicamente cu potenţial hepatotoxic.

Compoziţia unică în asocierea produselor vegetale (pulbere carbonizată din: samburi de măslin,  seminţe de struguri, crenguţe de vită de vie, rostopască, rizomi de stevia stânelor) creşte calitatea vieţii persoanelor cu suferinţă hepatică, reduce semnificativ valoarea transaminazelor, reface celule hepatice, are efect detoxifiant contribuind la refacerea stării de bine generale.

Cura este de 3-4 luni cu reluarea ei în funcţie de evoluţia afecţiunii.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.