Rumex carbo – capsule Fares – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Rumex carbo – capsule Fares

Articole de Specialitate

Mânăstirile au fost întotdeauna locurile unde plantele medicinale au fost studiate şi folosite în tratarea bolilor. Fares, în tradiţia de peste 85 de ani de cultivare şi prelucrare a plantelor meicinale, a cules reţete monahale, făcându-le cunoscute.

Ceaiuri şi pulberi calcinate sunt produse de Fares, cu aceste reţete, a căror eficienţă a fost confirmată de sute de ani în care au fost  alinate suferinţe. O astfel de reţetă este Rumex carbo, descoperită de doctor Pavel Chirilă la mânăstirea Răteşti din zona Buzăului.

Rumex carbo este un complex de pulberi calcinate din crenguţe de viţă de vie, sâmburi de măslin, seminţe de struguri, rostopască şi rizomi de ştevia stânelor. Efectul substanţelor bioactive din aceste pulberi este de protecţie hepatică, antiinflamator şi decongestiv hepatic.

Este recomandat în hepatite acute şi cronice, de etiologie diferită – virusală, toxică, nutriţională, post medicamentoasă. În tratamentul hepatitelor acute, amelioratrea clinică şi biologică se produce în 7-10 zile. Pentru tratamentul hepatitelor cronice se recomandă administrarea în cure de 2-3 luni, 2 capsule pe zi, cu cel puţin 15 minute înainte de masă.

Remediile naturale sunt cele mai potrivite pentru afecţiunile ficatului. Acest organ deosebit de complex, metabolizează şi substanţele de sinteză ale medicamentelor, ori, atunci când este afectat, capacitatea sa de a realiza aceste funcţii este diminuată.

Substanţele naturale ajută refacerea celulelor şi îmbunătăţeşte activitatea hepatică. Rumex carbo poate fi inclus în diferite scheme de tratament, pentru bolnavii cronici, cu un cumul patologic.

Îmbunătăţeşte, de exemplu, toleranţa tratamentului cu citostatice sau cu alte medicamente care sunt administrate o perioadă lungă de timp.

Eficienţa acestui minunat produs natural a fost confirmată şi de evaluările clinice efectuate, care au arătat, pentru lotul de pacienţi trataţi timp de 4 luni, o scădere semnificativă a transaminazelor serice, a viremiei la cei cu infecţie cronică cu virus C şi care nu au răspuns la tratamentul antiviral.

S-a îmbunătăţit calitatea vieţii pacienţilor prin creşterea rezistenţei la efort, creşterea poftei de mâncare şi ameliorarea tonusului psihic.

Recomand Rumex carbo ca fiind un medicament care nu ar trebui să lipsească din schemele de tratament pentru afecţiunile hepatice şi/sau pentru alte afecţiuni tratate cu medicamente agresive, cu toxicitate mare sau administrate o perioadă lungă de timp.

 

Dr Luminiţa-Natalia Sârcă

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.