facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-01-29
Vizualizari: 615
Comentarii: 0
Rolul apei de gură

Clătirea cu o apă de gură zilnică poate oferi multe beneficii. O clătire zilnică după ce vă spălați dinții poate ajuta la împrospătarea respirației, de asemenea, la menținerea unor dinți puternici sau aseptizarea cavității bucale.

Apa de gură cu alcool sau apa de gură fără alcool reprezintă doar un pas în rutina de igienă dentară, rolul ei fiind acela de a reducere numărul de bacterii timp de până la 8 ore, dar și de a îndepărta mirosul neplăcut. Apa de gură care conține substanțe antibacteriene și antivirale, precum uleiuri esențiale și plante medicinale se folosește împotriva virusurilor și bacteriilor care cauzează gingivita, placa bacteriană și halitoza.

Cercetătorii au arătat că echinacea are efect antiviral cu spectru larg în infecțiile căilor respiratorii și este activă chiar și împotriva apa de guravirusului gripal A subtipul H1N1, cu avantajul că nu induce rezistență.  Compuşii fenolici din echinacea acţionează sinergic pentru a combate infecţiile virale – mecanismul de acţiune are loc prin blocarea intrării virusului în celule.

Acest studiu a determinat activitățile antibacteriene ale mentolului împotriva agenților patogeni orali. Aginogregatibacter actinomycetemcomitans, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus rezistent la meticilină (MRSA) și Escherichia colii au fost folosiți în acest studiu. Mentolul a fost activ pe toate tulpinile analizate, având MIC / MBC  între 500-2500 μg/mL.

 

Acești compuși se regăsesc în produsul cosmetic, Biosept apă de gură, care conține 6 plante și 8 uleiuri esențiale care contribuie la distrugerea microorganismelor patogene. Are efect puternic antiviral, calmant în caz de iritare a gurii şi gingiilor și împrospătează respirația.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri