Rețete delicioase de sucuri pentru imunitate – Fares.ro
×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Rețete delicioase de sucuri pentru imunitate

Noutăți Fares

Întărirea imunității este o muncă foarte ușoară dacă îți place să te hrăneşti din ce-ți oferă natura. Sucurile din anumite fructe și legume, spre exemplu, fac minuni. Se prepară rapid din ingrediente ieftine care se găsesc în toate piețele, sunt delicioase și pline de vitamine. În afară de faptul că întăresc organismul și îl energizează, au un puternic efect detoxifiant, regenerator. Încearcă și tu rețetele de mai jos!

Ghimbir cu mere și lămâie. Pune în blender o bucățică mică de ghimbir curăţat de coajă, 1-2 mere tăiate cubulețe și sucul de la o lămâie. Adaugă apă și îndulcește cu miere după gust. Ghimbirul este un foarte bun energizant, iar lămâia e plină de vitamina C.

Cocktail cu rădăcinoase. Pentru acest suc vitaminizant ai nevoie de o sfeclă roșie, doi morcovi și un măr, curățate de coajă și puse în storcător. Sfecla roșie e considerată un adevărat elixir pentru sânge, are un puternic efect detoxifiant, antiinflamator şi energizant, protejează ficatul şi inima. Această băutură ajută la detoxifierea organismului și întărește imunitatea.

Roșii cu portocale. Dacă nu ai încercat această combinație, merită să o faci. Pune în blender 1-2 roșii, o portocală curățată de coajă, sucul de la o jumătate de lămâie, apă și miere. Sucul este energizant și vitaminizant.

Kiwi și pătrunjel. Ambele sunt adevărate „bombe” de vitamina C, un pahar din astfel de suc asigurând peste 100% din doza zilnică recomandată. Ai nevoie de 4 kiwi, sucul de la o lămâie, un pumn de pătrunjel, un măr și o bucățică de rădăcină de ghimbir. Toate se pun în blender sau în storcător.

Sirop de cătină cu miere. Cătina este considerată o „farmacie” naturală în care găseşti aproape toate vitaminele şi mineralele de care are nevoie organismul tău. Este plină de antioxidanţi, betacaroten, flavonoide şi conţine de 10 ori mai multă vitamina C decât citricele. Bobițele mici și portocalii se spală bine, apoi se pun în storcător, iar sucul rezultat se îndulcește cu miere și se diluează cu apă, în pahar.

Adauga comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.