facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-25
Vizualizari: 959
Comentarii: 0
Resveratrolul, un antioxidant puternic care îţi menţine tinereţea

Ştiai că resveratrolul este unul din cei mai valoroşi antioxidanţi? Este de 4 ori mai puternic decât beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decât Vitamina E şi de 20 de ori mai puternic decât Vitamina C.

Resveratorolul este un polifenol ce se găseşte în principal în pieliţa strugurilor roşii.

La începutul anilor 1990, s-a observat că există o legatură între apariţia bolilor cardiovasculare şi  un nivel ridicat de lipide sanguine şi colesterol. S-a constatat că acestă legătură există în toate ţările dezvoltate, cu excepţia Franţei. În scurt timp s-a dovedit că explicaţia fenomenului nu constă în predispoziţia genetică a francezilor, ci în faptul că aceştia consumă regulat vin roşu. De asemenea, pe aceleaşi considerente s-a demonstrat că femeile din Franţa îmbătrânesc mai greu.

Studiile clinice realizate în lume în ultimul deceniu au arătat că această substanţă posedă  puternice efecte antioxidante şi antiaging. Menţine fermitatea şi elasticitatea pielii, îmbunătăţeste  microcirculaţia, fluidifică sângele şi protejează fibrele de colagen, menţinând sănătatea vaselor de sânge, a pielii, şi împiedicând îmbătrânirea prematură.

Şi asta nu e tot. Resveratrolul scade colesterolul, îmbunătăţeşte capacitatea memoriei, creşte rezistenţa organismului la stres, scade nivelul glicemiei, echilibrează tensiunea arterială, îmbunătăţeşte vederea, blochează procesele degenerative la nivelul sistemului nervos central. În plus, conferă protecţie materialului genetic (ADN), ferindu-l de mutaţii. Resveratrolul mai protejează ficatul, inima şi sistemul nervos de agresiunea radicalilor liberi. Are şi un puternic efect antiinflamator şi antibacterian, studiile clinice recente arătând şi o activitate antitumorală.

Pe piată îl găsim în capsulele Antioxidant şi Antiaging care, pe lângă extractul de struguri standardizat în resveratrol, mai conţine şi alte plante şi extracte cu un puternic efect antioxidant - extract de Haematococcus pluvialis standardizat în astaxantină, extract de seminţe de struguri  standardizat în proantocianidine, ceai verde, goji, acai, afine şi coacăze.

Printr-o administrare de 3 capsule pe zi  timp de 3 luni, se reduce riscul afecţiunilor cardiovasculare şi al aterosclerozei, iar tu vei fi protejat faţă de efectele negative ale radiaţiilor, noxelor, alcoolului, substanţelor potenţial cancerigene. De asemenea, se reduce riscul  apariţiei complicaţiilor diabetului zaharat, fiind recomandate şi în caz de stres, suprasolicitare fizică şi psihică, oboseală cronică.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri