×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Resveratrolul – o putere a naturii

Tendințe

Resveratrolul – este unul din cei mai puternici antioxidanţi, fiind de 4 ori mai puternic decât beta-carotenul,

Resveratorolul este un polifenol ce se găseşte în principal în pieliţa strugurilor roşii. de 50 de ori mai puternic decât Vitamina E şi de 20 de ori mai puternic decât Vitamina C.

La începutul anilor 1990, s-a observat că există o legatură între apariţia bolilor cardiovasculare şi  un nivel ridicat de lipide sanguine şi colesterol. S-a constatat că acestă legătură există în toate ţările dezvoltate, cu excepţia Franţei. În scurt timp s-a dovedit că explicaţia fenomenului nu constă în predispoziţia genetică a francezilor, ci în faptul că aceştia consumă regulat vin roşu. De asemenea, pe aceleaşi considerente s-a demonstrat că femeile din Franţa îmbătrânesc mai greu.

Studiile clinice realizate în lume în ultimul deceniu, a demonstrat că această substanţă posedă  puternice efecte antioxidante şi antiaging. Menţine fermitatea şi elasticitatea pielii, îmbunătăţeste  microcirculaţia, fluidifică sângele şi protejează fibrele de colagen, menţinând sănătatea vaselor de sânge şi a pielii, şi împiedicând îmbătrânirea prematură.

Resveratrolul are şi un puternic efect antiinflamator şi antibacterian, studiile clinice recente efectuale în vivo, arătând şi o activitate antitumorală. Resveratrolul scade colesterolul, îmbunătăţeşte capacitatea memoriei, creşte rezistenţa organismului la stres, scade nivelul glicemiei, echilibrează tensiunea arterială, îmbunătăţeşte vederea, blochează procesele degenerative la nivelul sistemului nervos central. Resveratorulul conferă protecţie materialului genetic (ADN), ferindu-l de mutaţii. Protejează ficatul, inima şi sistemul nervos de agresiunea radicalilor liberi.

Pe piată găsim capsulele Antioxidant şi Antiaging, care pe langă extractul de struguri standardizat în resveratrol, mai conţine şi alte plante şi extracte cu un puternic efect antioxidant – extract de Haematococcus pluvialis standardizat în astaxantină, extract de seminţe de struguri  standardizat în proantocianidine, ceai verde, goji, acai, afine şi coacăze.

Printr-o administrare de 3 capsule pe zi  timp de 3 luni, se reduce riscul afecţiunilor cardiovasculare şi a aterosclerozei, are loc o protecţie faţă de efectele negative ale radiaţiilor, noxelor, alcoolului, substanţelor potenţial cancerigene, se reduce riscul apariţiei complicaţiilor diabetului zaharat, fiind recomandat şi în caz de stres, suprasolicitare fizică şi psihică, oboseală cronică.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.