facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-07-02
Vizualizari: 9367
Comentarii: 0
Remediu natural pentru echilibrarea sistemului nervos vegetativ

Sistemul nervos vegetativ

Factori de risc precum stresul, oboseala extremă, fumatul, alcoolul, produc disfuncții ale sistemului nervos vegetativ cu suprasolicitarea componentei simpatice. Acesta este responsabilă de reacțiile de apărare față de factorii agresori. Rezultatul este stimularea excesivă  la nivelul diverselor aparate și sisteme fără să existe modificări organice sau paraclinice (ale analizelor de laborator). Aceste manifestări poartă numele de distonie neurovegetativă.

Simptome

Simptomele sunt foarte variate - de la accelerarea frecvenței cardiace, palpitații , osciații ale tensiunii arteriale, dureri în piept, la stări de greță, vărsături, lipsa poftei de mancare, colici abdominale sau senzația de “nod în gât”, amețeală și dureri de cap. Tratamentul recomandat este simptomatic și reușita este strâns legată de modificarea în bine a stilului de viață, și eliminarea factorilor cauzatori.

Fitoterapia este de un real folos pentru tulburările sistemului nervos vegetativ prin specificul plantelor medicinale de a regla funcțiile fiziologice ale organismului. Un fitopreparat care și-a dovedit eficiența în acest sens este Distonoplant capsule, ce  are în compoziţia sa schinduf, vinariţă şi şerlai. Administrat timp de 3 săptămâni la pacienți cu distonie neurovegetativă, anxietate, stres, suprasolicitare, a condus la îmbunătățirea semnificativă a simptomatologiei (stare depresivă/anxioasă, iritabilitate, palpitații, senzație de nod în gât, tulburări de somn, senzație de greață, durere de cap, tremor, amețeală, transpirații, astenie), fără a produce efecte adverse.

Distonoplant capsule, constituie un remediu sigur pentru administrarea pe termen lung. Nu produce somnolență pe timpul zilei, putând fi folosit și de persoanele active. Nu provoacă dependență și nu influențează conducerea autovehiculelor.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri