facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-11-02
Vizualizari: 615
Comentarii: 0
Remediu natural eficient în caz de diaree

Un remediu natural eficient pentru tratarea diareii de diferite cauze şi a simptomelor asociate (colici, flatulenţă, senzaţie de greaţă) este ENTEROSTOP – D68, capsule, care conţine cărbune medicinal, ghindă de stejar (Quercus fructus), rizomi de cerenţel (Gei rhizoma), frunze de afin (Myrtilli folium), mentă (Menthae herba) şi coada şoricelului (Millefolii herba). Această formulă, prin plantele din compoziţia sa, îmbină efectul astringent‑antidiareic cu cel antiseptic, antiinflamator gastrointestinal şi de absorbţie a gazelor intestinale.tratament naturist digestie

Cărbunele medicinal are importante proprietăţi antitoxice, antidiareice, calmante, cicatrizante, antispastice şi antiinfecţioase. El absoarbe gazele şi substanţele toxice ingerate sau rezultate în urma metabolismului. Astfel, combate balonarea şi infecţia cu microorganisme, elimină hiperaciditatea, ajută în enterite, colite de fermentaţie şi putrefacţie, diaree şi toxiinfecţii alimentare.

Stejarul, atât scoarța cât și ghinda, au un conţinut mare de taninuri, substanţe responsabile de proprietăţile astringente, antidiareice, antiseptice, cicatrizante şi hemostatice. Tratează diareea acută sau cronică, hemoroizii şi diferitele sângerări.

Menta, frunzele de afin, cerenţelul şi coada şoricelului sunt cunoscute ca importante plante antidiareice, în special folosite la copii. Datorită conţinutului ridicat de substanțe cu proprietăți astringente, scad secreţiile mucoasei intestinale, ajutând la redobândirea consistenţei normale a scaunului. În plus, au şi efecte antiseptice şi antibalonare, fiind remedii valoroase pentru diaree şi enterite infecţioase, colite de fermentaţie, flatulenţă şi colici.

Produsul se administrează, înainte de masă, câte o capsulă de 2‑3 ori pe zi, timp de 3‑5 zile, până la normalizarea tranzitului intestinal. Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi.

În acest timp este necesar un regim alimentar ce presupune evitarea laptelui, a fructelor şi legumelor crude, a condimentelor iritante, a alimentelor bogate în grăsimi, a băuturilor alcoolice, fermentate sau care conţin cofeină (cafea, ceai negru, băuturile tip „cola”). Se recomandă consumul de orez fiert, pâine prăjită, legume fierte, banane, griş, brânzeturi uscate. Dieta obişnuită se reia treptat. Pentru evitarea deshidratării consumaţi zilnic cel puţin 2 litri de lichide – apă sau ceai cu efect antidiareic cum este ceaiul Enterostop – D51).

 

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri