×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Remediu natural antibacterian și antiviral pentru bebeluși

Ceaiuri

Infecțiile respiratorii, cel mai frecvent virale, dar și bacteriene, au o incidență crescută în rândul sugarilor și copiilor mici. Ca remediu pentru aceste infecţii, părinţii pot folosi siropul pe bază de plante medicinale din gama Mami si bebe. Biosept este alternativa naturală în infecţii respiratorii, digestive şi urinare la sugari şi copii mici. Are o toleranţă gastrică bună, iar administrarea repetată nu produce rezistenţă, nu afectează flora intestinală și creşte imunitatea. Echipa noastră de cercetare în bază unei experiențe de 85 de ani, a combinat lichenul de piatră, frunze de măslin, turmeric și trifoiște de baltă pentru a obține siropul Biosept pentru sugari și copii mici, cu efect antibacterian, antiviral, antifebril și antiinflamator.

Frunzele de măslin din compoziție au efect antibacterian natural cu spectru larg, dar și imunostimulator. Lichenul de piatră este un foarte eficient antibacterian, antiinflamator, dar și mucoprotector și expectorant prin conținutul mare de mucilagii prezente. Apoi, trifoiștea de baltă și turmericul potențează efectul siropului prin acţiunea antifebrilă.

Biosept se administrează la sugari între 0 şi 12 luni: 2,5ml de 3 ori pe zi, la  copii 1-3 ani: 5-7ml de 3 ori pe zi. Durata unei cure obișnuite este de 7-14 zile, şi se poate face o cură completă asociind supozitoarelor antifebrile Fitofebril şi siropul Biosept.

 

Asocieri recomandate
Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.