facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-02-26
Vizualizari: 2513
Comentarii: 4
Remediu natural antibacterian și antiviral pentru bebeluși

Infecțiile respiratorii, cel mai frecvent virale, dar și bacteriene, au o incidență crescută în rândul sugarilor și copiilor mici. Ca remediu pentru aceste infecţii, părinţii pot folosi siropul pe bază de plante medicinale din gama Mami si bebe. Biosept este alternativa naturală în infecţii respiratorii, digestive şi urinare la sugari şi copii mici. Are o toleranţă gastrică bună, iar administrarea repetată nu produce rezistenţă, nu afectează flora intestinală și creşte imunitatea. Echipa noastră de cercetare în bază unei experiențe de 85 de ani, a combinat lichenul de piatră, frunze de măslin, turmeric și trifoiște de baltă pentru a obține siropul Biosept pentru sugari și copii mici, cu efect antibacterian, antiviral, antifebril și antiinflamator.

Frunzele de măslin din compoziție au efect antibacterian natural cu spectru larg, dar și imunostimulator. Lichenul de piatră este un foarte eficient antibacterian, antiinflamator, dar și mucoprotector și expectorant prin conținutul mare de mucilagii prezente. Apoi, trifoiștea de baltă și turmericul potențează efectul siropului prin acţiunea antifebrilă.

Biosept se administrează la sugari între 0 şi 12 luni: 2,5ml de 3 ori pe zi, la  copii 1-3 ani: 5-7ml de 3 ori pe zi. Durata unei cure obișnuite este de 7-14 zile, şi se poate face o cură completă asociind supozitoarelor antifebrile Fitofebril şi siropul Biosept.

 

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună seara,ce îmi recomandați pt un copil de 2 ani care după o răceală și un tratament cu antibiotic nu mai vrea mancare doar lapte ,mai tușește încă, ce as putea sa-i dau pt pofta de mancare,pt tuse și ce ceaiuri as putea sa-i dau.Va mulțumesc f mult!

Raspuns Fares: Buna ziua. Pentru aceasta varsta se poate administra siropul Biosept cu miere si propolis si siropul Plantusin pentru tuse, cate 1 lingurita de 2 ori pe zi din fiecare, ceai de tei sau/si ceai de catina si macese, acestea din urma stimuland si pofta de mancare. Multa sanatate!
Grigore Viorica
26 Iulie 2022

Bună ziua! Pentru un copil de 2 ani și 8 luni ce ne puteți recomanda pentru tuse, răceală și imunitate?
Mulțumesc!

Raspuns Fares: Va recomandam siropul Plantusin forte cate 1 lingurita de 2 ori pe zi, siropul Biosept cu miere si propolis, cate 1 lingurita de 2 ori pe zi si ceai de catina sau/si macese,10-15 zile.
Ioana
4 Ianuarie 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri