facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2022-07-15
Vizualizari: 487
Comentarii: 0
Remedii pentru un somn odihnitor

Nopțile mai scurte de vară pot influența calitatea și durata somnului. Te culci mai târziu, te trezești mai des noaptea din cauza căldurii sau pentru că ai băut multe lichide și ai nevoie să mergi la toaletă. De asemenea secreția de melatonină „hormonul somnului” este mai redusă vara, deoarece aceasta se produce noaptea în absența luminii.

Dacă te afli în această situație apelează la remedii naturale din plante care te pot ajuta cum sunt Noapte bună capsule, Melatonină vegetală capsule, Noapte bună ceai.N168 capsule melatonina vegetala

Noapte bună capsule conține o combinație inovatoare din extracte de plante medicinale (rădăcină de valeriană, conuri de hamei, passiflora, mac californian) și uleiuri esențiale (de lavandă și de frunze de portocal amar), cu proprietăți sedative, calmante, care acționează în mod benefic asupra tulburărilor de somn și ajută la instalarea naturală a acestuia, fără să dea dependență și să provoace somnolență  dimineața la trezire.

Melatonină vegetală capsule reglează ritmul somn-veghe, contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi, favorizează instalarea și menținerea unui somn natural, îmbunătățește calitatea somnului. Conține 3 grame de melatonină vegetală din flori de lucernă și cireșe Montmorency, alături de rădăcină de ashwagandha, rădăcină de valeriană și ulei esenţial de lavandă.

Seara, cu aproximativ 30 minute înainte de culcare, ia 1 capsulă Noapte bună și 1 capsulă Melatonină vegetală.

Dacă iți place să bei un ceai seara poți alege Noapte bună ceai cu efect calmant, care ajută instalarea somnului. Conține un buchet de plante medicinale special alese pentru îmbunătățirea calității somnului: sunătoare, roiniţă, rădăcină de valeriană, conuri de hamei, sulfină, măghiran, flori de tei, passiflora, flori de lavandă, mac califonian.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri