facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-21
Vizualizari: 6754
Comentarii: 0
Remedii naturiste pentru impotenţă

Afecţiunile prostatei îi lovesc pe bărbaţi unde-i doare mai tare! Pot să aibă cele mai mari dureri la urinare, să nu doarmă noaptea din cauza ieşirilor dese la baie, dar până la impotenţă. Asta să nu apară! Din păcate, afecţiunile prostatei îi pot cauza bărbatului de peste 50-60 de ani şi probleme în pat. Se întâmplă după o intervenţie chirurgicală la prostată, dar oricum, este ştiut faptul că, la această vârstă, erecţia nu mai e ca la 20 de ani. Domnii au nevoie de mai mult timp pentru a fi pregătiţi. Tocmai din aceste motive venim în ajutorul lor cu câteva idei de remedii naturiste care pot salva situaţia.invioreaza organismul

- Aceiaşi factori care cauzează probleme cardiace şi nu permit sângelui să circule aşa cum trebuie – colesterolul mărit, arterele îngroşate – afectează invariabil şi erecţia. Aşa că, atenţie la alimentaţie! Pentru o bună circulaţie a sângelui, poţi apela la plante medicinale care măresc fluxul sangvin. Sunt recomandate ghimbirul, ginkgo biloba, scorţişoara, cuişoarele, care pun sângele în mişcare, intensificându-i circulaţia inclusiv în zona penisului. Peştele şi fructele de mare sunt şi ele stimulente ale potenţei şi-ţi dau energie.

- La capitolul legume, ţelina este campioană. Este un tonic general al organismului, stimulează apetitul şi intensifică potenţa. Un adevărat „viagra” natural şi fără efecte secundare. Consumă cât mai multă ţelină, proaspătă sau coaptă, în salate sau supe. O poţi combina cu miere şi adăuga la sucuri de fructe şi legume.

- Leurda este o altă plantă pe care e bine să o incluzi în meniu deoarece are puterea de a stimula circulaţia în zona bazinului.

- Ceapa şi usturoiul au şi ele puterea să te facă „zmeu” în dormitor. Reglează secreţiile glandelor sexuale, sunt tonice şi stimulente sexuale. Rămâne de văzut ce efect mai trezeşti în partenerul de cuplu după ce le-ai consumat, aşa că poate le mâncaţi împreună. Mirosul lor nu e aşa puternic dacă le consumi sub formă de infuzie – ceapă tăiată felii şi usturoi în proporţii egale, puse la infuzat împreună cu puţină mentă.

- Las-o mai moale cu fumatul deoarece afectează sistemul circulator, inclusiv irigarea corespunzătoare a penisului cu sânge.

- Nici alcoolul nu e tocmai potrivit. Chiar dacă ai impresia că deschide apetitul pentru sex, de fapt îţi afectează performanţa în pat. Alcoolul inhibă reflexele şi încetineşte sistemul nervos.

- Un tratament naturist care creşte performanţa bărbatului în pat este tinctura sau ceaiul de obligeană. Se consideră că această plantă are efect afrodiziac. Rădăcina de brânca-ursului are şi ea efect afrodiziac şi stimulator al erecţiei.

- Există şi uleiuri esenţiale care trezesc simţurile  – cel de ghimbir şi cel de jojoba. Se diluează într-o bază de ulei de măsline şi se masează cu amestecul obţinut coapsele, şalele şi abdomenul inferior.

- Un alt ulei esenţial cu efect calmant, afrodiziac atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, este cel de ylang-ylang. Se utilizează în candelă, masaj, inhalaţii sau se pun câteva picături în apa de baie.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri