×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Remedii naturiste în gastrită

Sfaturi Practice

Cele mai frecvente afecțiuni ale stomacului sunt gastritele. Aceste afecțiuni, netratate corespunzător, pot cauza mai multe modificări în organism și afecțiuni sistemice. Printre cele mai frecvente consecințe sunt ulcerul gastric sau gastro-duodenal și refluxul gastro-esofagian. Pentru a preveni sau remedia această problemă vă recomandăm:creste rezistenta organismului

  • Adoptarea unei diete alcaline cu alimente ușor de digerat. Se pot consuma sucuri din fructe şi legume crude sau preparate proaspete fără foc. Legumele și fructele pot fi, de asemenea, consumate și fierte sau coapte. Se evită prăjelile, carnea grasă, brânzeturile fermentate și condimentele iuți.
  • Consumul pe stomacul gol de sucuri naturale din orz verde, cartofi cruzi și varză.
  • Uleiul de cătină, galbenele și sunătoare, un remediu naturist foarte bun care are efect antiinflamator și cicatrizant asupra mucoasei gastrice. În plus uleiul are efect tonic general, antianemic, vitaminizat și imunostimulator.
  • Argila, un alt remediu foarte util pentru stomac. Aceasta se găsește și în produsele Curățarea colonului și Curățarea organismului. Argila verde din aceste complexe protejează mucoasa întregului tub digestiv.
  • Remedii naturiste lichide utile în gastrite, precum ceaiul Gastric și ceaiul U pentru stomac. Plantele medicinale din amestec (gălbenele, pătlagină, nalbă, sunătoare și lemn dulce) scad inflamația mucoasei stomacului, cicatrizează eroziunile şi cresc secreția de mucus cu rol protector gastric. La acestea se adaugă acțiunea reglatoare a secreției gastrice datorată principiilor active din obligeană și florile de salcâm. Roinița aduce un efect calmant asupra durerilor de stomac prin acțiunea sa antispastică.
  • Capsulele Stomac sănătos. Acestea reprezintă un remediu care reglează secreția de suc gastric și protejează mucoasa gastrică de eventualele consecințe nefaste ale secreției crescute de acid clorhidric din stomac, prezentă în majoritatea tipurilor de gastrită.
Asocieri recomandate

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.