facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-06-12
Vizualizari: 8553
Comentarii: 0
Remedii naturiste care scad colesterolul

Dacă toată viața ai avut colesterolul peste limita normală, te poți încadra în categoria persoanelor cu risc de atac cerebral, infarct sau tulburări grave de circulație a sângelui. Este cazul să iei măsuri și să te tratezi. Pe lângă schimbarea dietei și a stilului de viață, ar fi bine să apelezi la câteva remedii naturiste foarte eficiente în scăderea colesterolului.

Așa cum este bună pentru detoxifierea ficatului, în hepatite sau ficat gras, lămâia este la fel de bună și pentru scăderea colesterolului. În definitiv, de la ficat pornește și colesterolul. În fiecare zi, dimineața și seara,  consumă un amestec format din zeamă de lămâie și “ceai” de lămâie. Pentru aceasta, se iau două lămâi: una se stoarce, cealaltă se spală, se taie bucăți și se pune la fiert. După ce s-a înmuiat bine coaja, se ia de pe foc, se strecoară și se amestecă împreună cu sucul proaspăt stors. Se bea pe parcursul unei zile. Poți îndulci licoarea cu o linguriță de miere.ceai la punga

În loc de clasicele pastile, înghite boabe de muștar. Câte o lingură de boabe, luate cu foarte puţină apă, cu o jumătate de oră înainte de mesele principale. Găsești boabe de muștar la toate magazinele naturiste, nu sunt scumpe și fac minuni. De eficiența terapiei cu muștar te poți convinge după trei-patru luni de tratament, dacă mergi la un nou set de analize.

Soia este un aliat de nădejde. Bogată în proteine și fibre, ea scade mult colesterolul dacă e consumată regulat. Spre exemplu, un remediu naturist este laptele de soia cu fulgi de ovăz, mâncat în fiecare dimineață, la micul dejun. Ambele ingrediente sunt surse de fibre solubile care, odată ajunse în intestin, îl acoperă ca un gel protector și împiedică absorbția grăsimilor.

Uleiurile de pește, de măsline, de in şi de cânepă sunt grăsimi bune care cresc nivelul colesterolului bun și îl scad pe cel rău. Poți lua suplimente de ulei de pește sau consuma pur și simplu pește în loc de orice altă carne grasă. Semințele de in pot fi zdrobite sau înmuiate în prealabil.

Ceapa și usturoiul sunt sănătate curată pentru organismul tău. De la întărirea imunității, vindecarea de răceli, până la scăderea colesterolului, aceste legume sunt foarte sănătoase şi valoroase.

Anghinarea este o plantă medicinală cu proprietăți curative remarcabile. Se folosește în probleme cu ficatul, cu digestia, dar și afecţiuni ale sistemului cardiovascular. Grație conținutului său de cinarină, ea are puterea de a scădea nivelul colesterolului rău, ajută la metabolizarea grăsimilor și la eliminarea lor din ficat. Se poate consuma sub formă de ceai, capsule sau tincturi.

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri