×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

Remedii naturale pentru scăderea febrei la sugari şi copii mici

Sfaturi Practice

Copiii fac de obicei febră atunci când răcesc sau când manifestă alte tipuri de infecţii, uneori la erupţia dinţişorilor, sau după vaccinuri. La sugari, începând de la vârsta de 3 luni, sunt foarte utile şi eficiente supozitoarele Fitofebril. Acestea conţin extract de trifoişte de baltă, ţintaură, rădăcină de genţiană, frunze de coacăz, extract de fructe de noni, extract de frunze de măslin, plante cu anţiune febrifugă, antiinflamatoare şi antimicrobiană.

Pentru copiii mici între 1-4 ani, se poate administra Siropul Biosept A13 cu miere şi Vitamina C, câtemiere si propolis 1-3 lingurițe pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. De curând a apărut şi o variantă a acestui sirop –Biosept A19 din gama Mami şi Bebe, care are ca bază fructoza şi se poate administra la sugari de la vârsta de o lună. Acest sirop are în compoziţia sa lichen de piatră, frunze de măslin, turmeric, trifoişte de baltă, având efect antibacterian, antiviral, antifebril, antiinflamator, imunostimulent şi expectorant.

Atunci când copilul are febră, este foarte importantă hidratarea, care se poate face cu ceai, compot sau apă călduță. La copii între 3-14 ani, se administrează ceaiul Hapciu-scade febra, câte 1 sau 2 căni de ceai cald pe zi. Poate să fie îndulcit cu puțină miere. De asemenea, se pot realiza fricţiuni cu loţiunea Hapciu-scade febra, pe mâini, piept, spate, de 2-3 ori pe zi, dintre care ultima seara înainte de culcare.

 

Asocieri recomandate
Comentarii

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.