facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2020-07-07
Vizualizari: 6461
Comentarii: 3
Remedii naturale pentru infecțiile urinare

Cu infecțiile urinare nu e de glumă. Apar brusc, dau simptome extrem de neplăcute și de fiecare dată trebuie acționat rapid, cu seriozitate. Asta nu înseamnă să apelezi la cele mai puternice antibiotice de sinteză de la farmacie. Trebuie să știi că există plante medicinale cu efect antiinflamator și antibiotic, care acționează țintit pe aparatul urinar. Unele au și efect antifebril și diuretic, crescând eficiența tratamentului. Sunt deosebit de eficiente, nu au efecte adverse și te poți baza liniștită pe ele.

Tipuri de infecții urinare

Infecția urinară reprezintă o inflamație a căilor urinare provocată de microbi. Este de mai multe tipuri, în funcție de localizare. Poate fi nefrită sau pielonefrită (infecția rinitelor și ureterelor), cistită (infecția vezicii urinare; există chiar cistită estivală), anexită (așa-numita „răceală la ovare”) și uretrită (infecție uretrală). Sunt mai frecvente la femei, atât în perioada copilăriei, cât și la adulți, incidența crescând odată cu înaintarea în vârstă. După 55-60 de ani, frecvența infecțiilor urinare e mai crescută la bărbați, din cauza hipertrofiei de prostată. Infecțiile urinare trebuie diagnosticate pe baza simptomelor și a analizelor de laborator. La femei se pot confunda cu alte infecții, cum sunt cervicita (inflamația colului uterin) sau vaginita (inflamația vaginului), dar și cu cistita interstițială. La bărbați, se poate confunda cu prostatita (infecția prostatei).

Cistitele, frecvente pe timp de vară

Cistitele sunt cele mai frecvente infecții urinare care apar acum, pe timp de vară, în special la femeile tinere, sub 44 de ani. Reprezintă o inflamație a vezicii urinare ca urmare a pătrunderii bacteriilor prin uretră. Sunt, pe cât de periculoase, pe atât de chinuitoare. Provoacă dureri și usturimi la urinare, dureri abdominale, febră și stare generală de rău. Netratate corespunzător, recidivează, apare rezistența la antibiotice, suferințele sunt tot mai mari, se poate ajunge la pielonefrite sau chiar la infertilitate. Trebuie acționat rapid, cu antibiotice. Cele de sinteză slăbesc imunitatea, afectează flora intestinală și, în timp, mai ales la persoanele care fac infecții repetate, poate apărea o rezistență la respectivele antibiotice. De aceea, salvarea tuturor stă în antibioticele naturale. Sunt foarte puternice, eficiente și nu au efecte adverse.

Cele mai puternice antibiotice naturale

trateaza infectiile urinareUleiurile esențiale sunt cele mai puternice antibiotice naturale pe care le poți folosi în caz de infecții urinare. Spre deosebire de antibioticele de sinteză, acestea nu scad imunitatea, nu modifică flora intestinală. Dimpotrivă, cresc imunitatea, prevenind recidivele. Aceste uleiuri se administrează sub formă de capsule Biomicin urinar. Conțin o combinație optimă între ulei esențial de șovârv, de ienupăr, de cimbru și de scorțișoară. Cura cu antibiotice naturale e bine să aibă o durată de 10-15 zile sau chiar 20 de zile (cu 3-4 capsule pe zi). Nu mai mult, deoarece pot afecta mucoasa gastrică. În cazul infecțiilor cronice, recidivante, sau pentru o mai bună stabilizare a efectelor, cura se poate relua după o pauză de două săptămâni.

Bea multe ceaiuri cu efect diuretic!

În paralel, trebuie să bei multe ceaiuri cu efect diuretic, din plante precum mătase de porumb, coada calului, merișor, afine, boabe de ienupăr, cozi de cireșe. Ceaiurile cu efect diuretic și antiseptic se pot administra pe o perioadă mai lungă, de 1-3 luni, ajutând la buna funcționare a căilor urinare și la prevenirea recidivelor.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Buna seara, am o infectie urinara cu E coli de multi ani. Apare, fac tratament mai intai homeopat si apoi sunt nevoita sa iau antibiotice. Acum o luna s-a intamplat din nou. De data aceasta nu a trecut nici cu antibiotice. Iau merisor pastile dar nu ajuta prea mult. Dupa antibiotice mereu fac candida . Va rog daca exista un tratament sigur de la firma dumneavoastra si daca ar trebui si sotul sa faca acest tratament . Va multumesc anticipat!

Raspuns Fares: Buna ziua! Va recomandam capsulele Biomicin urinar, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, timp de 10-15 zile si ceaiul Diurosept cate 3-5 cani pe zi, timp de 3-6 saptamani. Daca sunt simptome mai intense, se asociaza capsulele Diurosept, cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Capsulele Diurosept se pot administra pentru stabilizarea efectelor si preventia recidivelor timp de 1-3 luni. Cura cu Biomicn urinar se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamani. O zi frumoasa!
LUMINITA
13 Martie 2021

Blocaj renal

Gavrilescu Paul
2 August 2020
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri